Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

TATOEAGE VERWIJDEREN

Een tattoo zetten, komt steeds vaker voor. Het is een manier om jezelf te uiten.

Toepassen bij:

  • Ongewenste Tatoeages

Geschikt voor huidtypen:

Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Nee

Hersteltijd:
Aantal uur

Bijpassende producten:

Tatoeage weghalen
Een tattoo zet je voor je hele leven lang. Echter, iets wat je jaren geleden leuk vond, kan nu een pijnlijke herinnering zijn. Het kan ook zijn dat de naam van je ex op je lichaam is getatoeëerd. Als je dit wilt weghalen dan is dat mogelijk. Met onze moderne apparatuur zorgen wij ervoor dat je tattoo in no-time weg is.

Before After Tattoo removal

Video ouderdomswratten behandeling:

Video afspelen

Fotona Laser Tattoo verwijderen
Bij Mourits gebruiken we de nieuwste en meest geavanceerde technologie voor het verwijderen van tatoeages en het vervagen van tatoeages. De apparatuur die we gebruiken is ontwikkeld om de gewenste resultaten te leveren door middel van comfortabele en relatief pijnloze behandelsessies. De Fotona QX Max Q-geschakelde nanoseconde laser levert de hoogste prestaties en wordt erkend als het best gemaakte lasersysteem ter wereld. Zijn lichtenergie is zo krachtig, zo puur dat het de mogelijkheid heeft om in de dieper gelegen pigmenten door te dringen en de meest complexe, veelkleurige tatoeages te verlichten of te verwijderen zonder de buitenste laag of de omliggende huid te beschadigen.

De Fotona Laser Tattoo behandeling
De Fontana QX Max laserverwijdering apparatuur levert de hoogste energie in een enkele nanoseconde puls van elke beschikbare laser. Dit maakt een grote, krachtige blokgrootte mogelijk voor diepere penetratie, wat resulteert in een verhoging van de doeltreffendheid en veiligheid van de behandeling. Bovendien maakt de Fotona gebruik van Optoflex-technologie, waardoor het de enige laser is die een homogeen straalprofiel levert dat zorgt voor een gelijkmatige verdeling van lichtenergie over het behandelde gebied, waardoor epidermale schade tot een minimum wordt beperkt.

Onze Fotona QX Max-laser kan meerdere tatoeage-inkten en kleuren verwijderen. De laser richt zich rechtstreeks op het tatoeage pigment met nanoseconde uitbarstingen van licht met hoge intensiteit, terwijl het omliggende weefsel wordt gespaard. Wanneer de inktdeeltjes van de tatoeage het licht van de laser absorberen, worden ze opgesplitst in kleine fragmenten. Deze fragmenten worden vervolgens opgenomen door het natuurlijke immuunsysteem (reinigingsmechanisme) van het lichaam, waardoor de tatoeage vervaagt en wordt verwijderd. Dit reinigingsproces duurt over het algemeen enkele weken en gedurende deze tijd zul je de tatoeage zien vervagen.

Een veilige behandeling
Omdat de Fontana Laser Tattoo Removal-apparatuur zeer geavanceerd is en licht krachtige energie gebruikt, wordt hij beschouwd als het best geschikt voor de huid. Het gebruik van Optoflex-technologie genereert een homogeen straalprofiel dat de kans op epidemische huidbeschadiging vermindert. Hiermee staat de Fontana-technologie op nummer één als het gaat om het veilig verwijderen en vervagen van tatoeages.

Precisie tatoeage verwijderen
Mourits biedt permanente tatoeageverwijdering in Den Haag. Gezien de precisie van onze apparatuur, is het ook mogelijk om een ​​gedeeltelijke tatoeage te verwijderen. Bijvoorbeeld het verwijderen van een naam in een tattoo-banner, zonder de omliggende tattoo te verstoren.

Camouflagetherapie
Uit een breed pallet aan kleuren kies je samen met de huidtherapeut een kleur of kleurencombinatie die jouw normale huidtint zo dicht mogelijk benadert. Vervolgens krijg je een crème die je dagelijks zelf kunt aanbrengen. De crème is huidvriendelijk. Met een fixeer poeder of –spray maak je de crème watervast en veegvast. De huidtherapeut leert jou hoe je de crème op natuurlijke wijze kunt aanbrengen, zodat je je de hele dag beschermd en zeker zult voelen. Ook krijg je advies over de manier waarop je de crème het beste kunt fixeren en weer kunt verwijderen.

Reserveren:

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085-0190155 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen