Tatoeage/PMU weglaseren

Spijt van uw tatoeages of permanente make-up?

Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Bij Mourits Huidtherapie gebruiken wij de nieuwste en meest geavanceerde technologie voor het verwijderen van tatoeages en permanente make-up. De Fotona Starwalker MaxQX nanoseconde laser levert de hoogste prestaties en wordt erkend als het best gemaakte lasersysteem ter wereld.

Zijn lichtenergie is zo krachtig, dat het de mogelijkheid heeft om in de dieper gelegen pigmenten door te dringen en de meest complexe, veelkleurige tatoeages te verlichten of te verwijderen zonder de buitenste laag of de omliggende huid te beschadigen.

Onze Fotona Starwalker MaxQx-laser kan meerdere tatoeage-inkten en kleuren verwijderen. De laser richt zich rechtstreeks op het tatoeage pigment, terwijl het omliggende weefsel wordt gespaard. Wanneer de inktdeeltjes van de tatoeage het licht van de laser absorberen, worden ze opgesplitst in kleine fragmenten. Deze fragmenten worden vervolgens opgenomen door het natuurlijke immuunsysteem van het lichaam, waardoor de tatoeage vervaagt en wordt verwijderd. Dit reinigingsproces duurt over het algemeen enkele weken en gedurende deze tijd zul je de tatoeage zien vervagen.

Gemiddeld zijn er drie tot tien behandelingen te ondergaan met 6-8 weken interval. De behandeling kan als onprettig worden ervaren, dit komt door de hitte van de laser. Doordat er tijdens de behandeling goed gekoeld wordt en de behandeling snel en effectief is, is dit goed vol te houden.

Het verschil tussen onze laser en de picosure laser

De picosure laser is een geavanceerde lasertechnologie die wordt gebruikt bij cosmetische behandelingen. Hij werkt door ultrakort gepulseerd licht in de huid te sturen om gepigmenteerde letsels, zoals tatoeages, aan te pakken. De discovery pico laser blijkt effectiever te zijn in het verwijderen van bepaalde soorten tatoeages dan traditionele lasers. Hoewel wij in onze praktijk zowel traditionele als picosure-lasers gebruiken voor het verwijderen van tatoeages, is het belangrijk een laser te kiezen op basis van de individuele behoeften van elke cliënt.

Kortom, als u tattoo verwijderen overweegt, is het belangrijk om al uw opties te bespreken met een getrainde medische professional die uw tatoeage kan beoordelen en de beste aanpak voor u kan bepalen. Dankzij de technologische vooruitgang zijn er nu effectievere manieren dan ooit om ongewenste tatoeages te verwijderen met een krachtige laser.

Tatoeage verwijderen
Tatoeage verwijderen

Wat kunnen wij behandelen:
Iedere tatoeage is uniek en dat betekent dat een tatoeage verwijderen maatwerk is. Waarschijnlijk ben je benieuwd hoeveel behandelingen je nodig zult hebben en of de tatoeage helemaal weg kan. Zelfs met al onze ervaring is het aantal behandelingen helaas beperkt te voorspellen door de verscheidenheid aan factoren (hoeveelheid inkt, diepte van de inkt, locatie, soort inkt etc.).

Zie ons ‘veel gestelde vragen’ voor meer informatie hierover.

Hoeveel van de tatoeage zal je na afloop nog zien? Het merendeel van de tatoeages kunnen wij volledig verwijderen dankzij deze nieuwe technologie.

Hoe werkt tattoo laseren?

tatoeage verwijdering is een procedure waarbij lasertechnologie wordt gebruikt om inktdeeltjes in de huid af te breken en te vervagen. Een tattoo laseren vereist meerdere sessies, waarbij elke sessie ongeveer vijf minuten duurt voor een kleine tatoeage, of tot een uur voor grotere tatoeages. Het aantal behandelingen dat nodig is voor een volledige verwijdering hangt af van het individu en zijn unieke geval.

Het proces begint met een consult met een getrainde medische professional die jouw tatoeage beoordeelt en de beste aanpak bepaalt; er kan zelfs gebruik worden gemaakt van digitale beeldvormingstechnieken zoals 3D-scans om de complexiteit van jouw tatoeage nauwkeurig te beoordelen. Tijdens de afspraak kun je jouw verwachtingen en vragen bespreken, evenals eventuele huidreacties of allergieën voor bepaalde ingrediënten in verdovende zalven of andere topische oplossingen die tijdens de behandeling worden gebruikt.

Tijdens elke laserbehandeling wordt gespecialiseerde apparatuur gebruikt om lichtpulsen met specifieke golflengten in de huid te zenden om de pigmentcellen in het gebied waar de inkt is geïnjecteerd, aan te pakken en af te breken. Wanneer deze cellen door de laserenergie worden afgebroken, worden ze op natuurlijke wijze uit het lichaam verwijderd via normale genezingsprocessen zoals het vervellen van huidcellen.

Tattoo laseren voor iedereen geschikt

Klinische studies hebben aangetoond dat traditionele lasers effectief zijn bij tattoo verwijderen, ongeacht het huidtype of de huidskleur, maar mensen met een donkere huid kunnen extra behandelingen nodig hebben omdat de melanineconcentraties in hun huidlagen het voor sommige lasers moeilijker maken om diep genoeg in hun huidweefsel door te dringen. Na elke sessie worden nazorginstructies gegeven, inclusief advies over welke activiteiten moeten worden vermeden en mogelijke tekenen van infectie of bijwerkingen waarop moet worden gelet.

De kosten in verband met het verwijderen van tatoeages worden meestal berekend op basis van het aantal vierkante centimeter dat wordt behandeld, maar andere factoren zoals de plaats op het lichaam en de dichtheid van het pigment kunnen ook van invloed zijn op de prijs. Hoewel er geen gegarandeerde manier is om alle sporen van een tatoeage binnen een bepaald aantal behandelingen volledig te verwijderen, blijft tattoo laseren een van de meest betrouwbare wegen die momenteel beschikbaar zijn als het gaat om het verwijderen van een ongewenste tattoo. Wil jij je tattoo verwijderen? Maak dan een afspraak met ons!

De voordelen van tattoo verwijdering

Dit kan voor miljoenen mensen levensveranderend zijn, en de behandeling zelf brengt relatief weinig risico met zich mee. Als u overweegt een tattoo te laten verwijderen, bespreek dan al uw mogelijkheden met onze specialisten. Daarnaast is een tattoo verwijderen niet heel pijnlijk. Hieronder lees je er meer over.

Is een tattoo verwijderen pijnlijk? Dat is een vraag die we vaak krijgen. Het antwoord hierop is: Dit verschilt per persoon. Doordat er gebruik gemaakt word van hitte kan een tatoeages verwijderen soms als pijnlijk ervaren worden. Echter worden er verschillende technieken gebruikt om zo min mogelijk pijn te ervaren. We gebruiken bijvoorbeeld een verdovende zalf vooraf en koude lucht tijdens de behandeling om de pijn te verminderen. Al met al is het een stuk efficiënter dan operatief verwijderen van tatoeages.

 

Behandelmethode
Voor alle behandelingen hanteren wij een 3-stappen-plan:

Stap 1: Een intake gesprek
• Bij ons in de kliniek
• Intake gesprek met de huidtherapeute
• Behandelplan op basis van jouw situatie Hierna neem je de beslissing of je de behandeling in gang zet.

Stap 2: De laserbehandeling(en)
We ontvangen je in een van onze kliniek voor de eerste behandeling. Aansluitend maken we een vervolgafspraak.

Stap 3: Nazorg
• Wij geven advies over wat je wel en niet mag doen tijdens en na de behandeling
• Ook na afronding van de behandelingen zijn wij bereikbaar en staan voor je klaar

Een tatoeage verwijderen is niet geheel pijnloos. Het is te vergelijken met het zetten van een tatoeage. Het pijnlijke gevoel wordt minder naarmate de tatoeage vervaagt. Voor en tijdens de behandeling wordt de huid gekoeld met koude lucht. Hierdoor wordt de huid een beetje verdoofd en doet het minder pijn. De behandeling gaat erg snel. Een kleine tatoeage is binnen 5 minuten behandeld.

Wanneer mag je niet behandeld worden?
• Tijdens zwangerschap en het geven van borstvoeding;
• Herpes (koortslip) in het te behandelen gebied
• Open wonden in het te behandelen gebied
• Eczeem of psoriasis in het te behandelen gebied
• Overgevoeligheid of allergie voor de toegepaste werkstoffen

Bij elke medische ingreep, hoe eenvoudig dan ook, bestaat een kleine kans op bijwerkingen. Enkel BIG geregistreerd huidtherapeuten voeren de behandelingen uit. Hierdoor is de kans op het ontstaan van eventuele risico’s zo klein mogelijk.

Prijs
De prijs wordt berekend op basis van vierkante cm (cm2). Om de prijs te kunnen berekenen dien je de hoogte van jouw tatoeage te vermenigvuldigen met de breedte van jouw tatoeage.

Bijwerkingen na het laseren
Sommige mensen hebben nergens last van. Anderen ervaren mogelijk het volgende:
• Zwelling en branderige gevoel
• Blaren en jeuk
• Schilferen en velletjes
• Korstjes
• Witte en donkere plekjes
• Een grijs (blauwe) of rode waas om de tattoo heen

Prijs:

Het verwijderen van PMU wenkbrauwen heeft een vast prijs van €75,-

 • Afmeting(cm2 )                Indicatie (€)
 •   5 – 10                                105
 • 11 – 15                                115
 • 16 – 20                                135
 • 21 – 25                                155
 • 26 – 30                                175
 • 31 – 35                                190
 • 36 – 40                                210
 • 41 – 50                                230
 • 51 – 60                                250
 • > 60                                     in overleg

Afspraak maken

Behandelingen

Tatoeages

Tattoo weglaseren

Tattoo weglaseren

Camouflagetherapie

Camouflagetherapie

Altijd dezelfde behandelaars

6 dagen per week open

Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Reviews Mourits Huidtherapie

Megan Arenberg Peeters

review

Heel tevreden over de huidbehandelingen en specialisten. De service is prima. Mourits Huidtherapie is klantvriendelijk en het is mooi en schoon in de kliniek.

Jessica Burger

review

Super fijne praktijk. Allereerst word je altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en denken ze echt met je mee. Ikzelf heb een hydrafacial behandeling gehad en ook die was top. Stralend mooi huidje en fijne adviezen. Als je nog twijfelt over welke huidtherapeut je naartoe wilt gaan, zou ik zeker Mourits Huidtherapie aanraden!

Cynthia

review

Ik ben bij heel veel huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten geweest om mijn huid te verbeteren. Nooit tevreden geweest. Tot ik bij Simcha kwam. Ze is superlief en legt alles goed uit. Altijd gezellig. En het resultaat is geweldig. Mijn huid is echt heel erg verbeterd. Ik ben nu al een jaar een vaste klant bij Sim. En zal dat ook zeker blijven.

Evelien Kraaijenbrink

review

Sinds kort ga ik naar Mourits Huidtherapie vanwege rest acne. Na 2 behandelingen al zo tevreden. Ik kijk er naar uit om na de zomer verder te gaan met de rest van de behandelingen. Ik voel me nergens zo op mijn gemak als bij Simcha. Een professionele en super lieve huidtherapeut die eerlijk en open met je meedenkt over realistische doelen.

Khadija Saidi

review

Mourits huidtherapie is echt een life saver. Iedereen die daar werkt heeft de juiste kennis. Ze weten precies wat ze doen. En heel vriendelijk. Mijn huid is er zo veel op vooruit gegaan. Ik kan niet zonder ze! Top top top

Sarah Verhoef

review

Ik ben nog nooit ergens zo effectief geholpen als bij Simcha! Ze weet waar ze het over heeft, stelt je op je gemak en geeft je een passend advies. Daarnaast is ze echt een lieverd. Ook al is Mourits Huidtherapie niet bij mij in de buurt qua afstand, ik blijf terugkomen! Alles voor een mooie huid. She’s the best!

Chiara

review

Superfijne praktijk! Als je resultaat wil, ga hierheen écht! Simcha en Zarina behandelen mij altijd professioneel! De andere dames die ik heb gesproken zijn ook super vriendelijk en behulpzaam, ook aan de telefoon

Debbie Mens

review

Zeker een aanrader om naar Mourits Huidtherapie te gaan, Simcha is een onwijs lieve en spontane dame die weet wat ze doet. Ze is eerlijk over de behandelingen en ze voert haar werk uit met passie. Mourits Huidtherapie ik zie je snel in je nieuwe salon! Liefs Debbie

Danique Smith

review

Afgelopen jaren veel last gehad van acne en littekens.. na veel zalfjes, pilletjes en onzekerheid ben ik bij mourits huidtherapie uitgekomen. Super lief ontvangen en stap voor stap uitleg over de behandeling. Ondertussen heb ik 2 behandelingen gehad met veel resultaat. Ik blijf zeker vaste klant.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085 019 7326 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

0
  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leegGa terug naar de winkel