Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

STRIEMEN BEHANDELING

Striemen komen zowel bij mannen, als vrouwen voor.

Toepassen bij:

 • Striae;
 • Wallen/donkere verkleuring onder en/of boven de ogen;
 • Cellulitis;
 • Fijne rimpels en lijntjes;
 • Verbetering van de algehele huidconditie;
 • (Verse) littekens;
 • Littekens na een borstvergroting of tepelcorrectie.
 • Pigment
 • Rosacea
 • Haargroei
 • Doorbloeding
 • Acnelittekens
 • Brandwondenlittekens
 • Huidverbetering
 • Huidverjonging
 • Rimpels
 • Acne

Geschikt voor huidtypen:

Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Nee

Hersteltijd:
Aantal uur

Bijpassende producten:

Wat zijn striemen?
Striemen komen zowel bij mannen, als vrouwen voor. Het is een afwijking van de huid die ontstaat wanneer je huid te snel uitrekt. Wanneer dat gebeurt, scheurt het onderhuidse bindweefsel en verschijnen er strepen die enkele centimeters lang kunnen zijn. Dat proces is in principe onschadelijk voor je gezondheid, maar kan esthetisch gezien wel vervelend zijn.

Before After Striae

Video acne behandeling:

Video afspelen

Carboxytherapie
Onderhuids injecteren van CO2 waardoor de huid op versneld tempo zal vernieuwen. Voordat je met Carboxytherapie kunt starten, zal er eerst een huidanalyse intake plaatsvinden waarbij foto’s gemaakt worden. Deze zullen gebruikt worden om het resultaat van de behandelingen in kaart te brengen. Op basis van het samen besproken behandeldoel zal er samen een behandelplan opgesteld worden. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten. De behandeling wordt door de meeste klanten als niet pijnlijk ervaren, maar kan in sommige gevallen wel gevoelig zijn.

Direct na de behandeling kun je korte tijd wat zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren. Dit trekt meestal binnen een dag weg. Soms kan een blauw plekje of een kleine bloeduitstorting ontstaan op de plaats van de injectie. Ook dit trekt binnen een paar dagen weg. Voor wallen en donkere verkleuring rond de ogen heb je gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Voor striae en cellulitis adviseren wij minimaal 4 behandelingen aan. De behandeling vindt om de twee weken plaats. Om het resultaat blijvend te houden, adviseren wij om de behandeling (na de kuur) 1 keer per 3-6 maanden te herhalen. Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De ervaring en resultaten zijn klant afhankelijk en niet te garanderen.

Microneedling
Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naald techniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

De huidtherapeut maakt gebruik van een speciale vibrerende pen met een kopstukje van 12 minuscule steriele naaldjes. Hiermee maken we onder hoge snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, bindweefsel. Voor deze behandeling hebben we de standaard pen en de DERMAPEN4, deze kan ook op actieve acne ingezet worden.

Tixel
Behandeling met de Tixel is de meest intensieve therapie voor huidverbetering. Het voordeel van de Tixel is dat de werking eigenlijk hetzelfde is als van de welbekende CO2 laser, alleen dan met minder down time na de behandeling. De behandeling is tevens minder pijnlijk, de hersteltijd is korter en het risico op complicaties is vele malen kleiner dan met de CO2 laser. Ook kan de Tixel ingezet worden om de huid rondom de ogen te behandelen.

Het Tixel laserapparaat werkt met thermo-mechanische ablatie (TMA) ofwel verhitting, om de huid zelf aan het werk te zetten, waardoor deze sterker en gezonder wordt. Het toestel heeft zowel een ablatieve als een non-ablatieve modus. Tijdens de behandeling wordt een kleine ‘kop’ van 1 cm2 waarop kleine titanium pinnen zitten, kort tegen de huid geschoten. Hierdoor worden er microgaatjes gemaakt, die ervoor zorgen dat de hitte van de laser diep in de huid wordt gebracht. De huid zal deze gaatjes gelijk willen genezen, waardoor de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Iedere behandeling zorgt voor 20-25% meer collageen aanmaak. Na 4-5 behandelingen heeft u dus 100% nieuwe collageenaanmaak en dus 100% huidverbetering.

Reserveren:

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085-0190155 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen