Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 070-7506275

Over ons

Ons team staat voor jou klaar in de praktijk!

Simcha Mourits

huidtherapeut

In 2008 is Simcha begonnen met de opleiding Marketing en Communicatie en heeft deze afgerond in 2012. Hierna is zij begonnen met de opleiding Huidtherapie en is in 2016 afgestudeerd als Huidtherapeute. Ze wist altijd al dat ze het liefst een eigen praktijk wilde openen. Door diverse werkervaring binnen de huidtherapie wist ze hoe ze verschil kon maken bij het behandelen van patienten. Ze wilde zich gericht focussen cosmetisch en medische gebied van het verbeteren van de huid.

In Oktober 2017 is ze haar praktijk begonnen aan huis. Naar mate dit te druk werd om het vanuit huis te doen, heeft zij bestloten om de praktijk te verhuizen naar de Laan van Meerdervoort te Den Haag.

Simcha heeft zich met haar praktijk gespecialiseerd in het behandelen van acne, rosacea, litteken therapie en alle soorten acne. Ze vind het een uitdaging om van een probleem huid na een behandelperiode een gezonde huid te maken.

Zarina

Zarina Mohammad

huidtherapeut

Mijn naam is Zarina en na behalen van mijn VWO-diploma besloot ik, door mijn passie voor huidverbetering en uiterlijke verzorging, de opleiding Huidtherapie te gaan volgen aan de Haagse Hogeschool.
Als persoon ben ik zeer vriendelijk, geduldig, nauwkeurig en behulpzaam. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen met mijn kennis en vaardigheden. Het is dan ook mijn missie om iedere klant tevreden en blij de deur uit te zien gaan.

Ik vind het belangrijk om mijzelf altijd te blijven ontwikkelen, zowel op werkvlak als persoonlijk vlak. Zo heb ik tijdens de opleiding Huidtherapie, een opleiding tot Make-Up Artist gevolgd en behaald. Ook heb ik ervaring opgedaan tijdens mijn stages en eerdere werkplekken, waar ik veel verschillende soorten huidaandoeningen en huidkanker heb gezien en behandeld.

Ik houd van afwisseling en uitdaging, dus ik vind het onwijs leuk om te werken bij Mourits Huidtherapie. Het aanbod van diverse behandelingen en de gezelligheid met klanten en collega’s, maakt mijn werk extra leuk.

 

 

 

Hilde Poppelaars

huidtherapeut

Mijn naam is Hilde Poppelaars. Tijdens de opleiding tot schoonheidsspecialiste miste ik de diepgang en uitdaging omtrend huidproblemen en huidaandoeningen. Om deze redenen ben ik de opleiding huidtherapie gaan volgen aan de Hogeschool Utrecht. Met schoonheidsspecialiste als vooropleiding bleef er altijd een voorliefde voor de cosmetiek. Echter vind ik uitdaging in de combinatie van de medische en cosmetische kanten van het vak.

Ik zie mijzelf als een energieke en vrolijke huidtherapeut die accuraat te werk gaat. Ik haal voldoening uit mijn werk door het helpen van patiënten met verschillende huidproblematieken met een passend en persoonlijk advies. Hiermee hoop ik anderen weer mooi in hun eigen huid te laten voelen.

Hilde
Nadide

Nadide Safranti

huidtherapeut

Mijn naam is Nadide Safranti en ik heb de opleiding HBO Huidtherapie afgerond aan De Haagse Hogeschool. Na jaren fulltime gewerkt te hebben als tandartsassistente, heeft mijn interesse voor ons grootste orgaan, namelijk de huid, ervoor gezorgd om weer verder te gaan studeren.

Het sociale leven kan door (ernstige) huidaandoeningen worden belemmerd en uit eigen ervaring weet ik dat een goede dienstverlening en gepaste zorg zeer belangrijk is. Werken met diverse huidaandoeningen, waarbij het zoeken naar oplossingen om verschillende huidproblemen te herstellen, is waar mijn hart en motivatie ligt. Het is dan ook mijn doel om ervoor te zorgen dat mijn patiënten zich weer prettig voelen in hun eigen huid.

Het aanbod van diverse behandelingen bij Mourits Huidtherapie maakt mijn werk extra leuk. Ik hou immers van uitdaging en afwisseling. Tevens zorgt dit er ook voor dat ik elke dag weer mijn passie kan beoefenen.

Kayleigh Franken

Administratief medewerker

Mijn naam is Kayleigh Franken en ik ben 18 jaar oud. Vorig jaar heb ik mijn gymnasium diploma behaald en dit jaar ben ik begonnen aan de opleiding Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden. Sinds mei 2019 werk ik bij Mourits Huidtherapie achter de balie. Ik verricht hier voornamelijk de administratieve werkzaamheden, zoals mailtjes beantwoorden en telefoon opnemen. Ik ben zelf ook erg geïnteresseerd in huidverbetering, en bij Mourits Huidtherapie leer ik hier natuurlijk veel over. Dit maakt voor mij het werken extra leuk en interessant! Ook vind ik de interactie met de klanten en met collega’s altijd gezellig!

Kayleigh
9AFF68FD-A590-4F58-8C27-A33EBEBA993B

Sophie Hendrikse

huidtherapeut

Mijn naam is Sophie Hendrikse en ik heb de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool afgerond. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring kunnen op doen in binnen en buitenland met zowel de cosmetisch als medische kant van het vak. Ik zou mijzelf omschrijven als een sociale, vriendelijke en behulpzame huidtherapeut.

Het werken bij Mourits huidtherapie is zeer divers, iedere patiënt is anders en heeft een andere hulpvraag. Het is dan ook mijn passie om voor elke patiënt een passend behandelplan op te stellen en uit te voeren, om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het ervaren team van Mourits huidtherapeuten, waar wij werken met de beste en nieuwste technologieën, graag tot ziens in onze praktijk!

Annabel Pasterkamp

huidtherapeut

Mijn naam is Annabel Pasterkamp. In 2013 behaalde ik mijn versnelde mavo diploma en besloot de opleiding schoonheidsspecialiste te gaan doen. Ondanks dat ik hier plezier in had en veel ervaring heb opgedaan, was ik geïnteresseerd in huidverzorging vanuit een medisch aspect. Ik ben daarom direct na het behalen van mijn diploma, huidtherapie gaan studeren. Ik heb gewerkt in verschillende hoogwaardige schoonheidssalons en als assistent van cosmetisch artsen.

Als huidtherapeut vind ik het enorm belangrijk dat iemand zich op zijn of haar gemak voelt in de behandelstoel. Vanuit hier kunnen wij een gepersonaliseerd behandelplan opstellen met oog op uw verwachtingen. Ik ben zeer nauwkeurig in mijn werk en probeer iedere patiënt zo goed mogelijk te helpen met mijn kennis en vaardigheden. Ik ben van mening dat het belangrijk is om jezelf altijd te blijven ontwikkelen. Huidtherapie is voor mij echt een passie en beoefen ik met veel plezier!

Volg Mourits Huidtherapie op Instagram

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via +31707506275 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen