Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

Over ons

Ons team staat voor jou klaar in de praktijk!

Mourits Huidtherapie is in een huidtherapeutische praktijk, gespecialiseerd in medische en cosmetische huidproblemen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige lasers en behandeltechnieken.

Het team bestaat in middels uit meerdere huidtherapeuten, artsen en allround schoonheidsspecialisten. De huidtherapeuten van Mourits Huidtherapie hebben de vierjarige HBO-opleiding Huidtherapie gevolgd en zijn aangesloten bij het Kwaliteitsregister Paramedici (KP). Hiernaast is Mourits Huidtherapie aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Huidtherapeuten (NVH).

Onze cosmetisch Artsen zijn BIG-geregisteerd en hebben tientallen ervaring met cosmetische ingrepen en injectables. De allround schoonheidsspecialisten van Mourits Huidtherapie zijn gespecialiseerd in schoonheids- en wellness-behandelingen en zorgen ervoor dat iedereen verzorgd bij ons de praktijk verlaat.

Sophie Hendrikse

huidtherapeut, assistent floor manager

Mijn naam is Sophie Hendrikse, huidtherapeut en assistent floor manager bij Mourits Huidtherapie in Den Haag.

Ik heb de opleiding Huidtherapie aan de Haagse Hogeschool in 2020 afgerond. Tijdens mijn studie heb ik veel ervaring kunnen op doen in binnen en buitenland met zowel de cosmetische als medische kant van het vak. Ik zou mijzelf omschrijven als een sociale, vriendelijke en behulpzame huidtherapeut.

Het werken bij Mourits huidtherapie is zeer divers, iedere patiënt is anders en heeft een andere hulpvraag. Het is dan ook mijn passie om voor elke patiënt een passend behandelplan op te stellen en uit te voeren, om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Naast huidtherapeut ben ik assists floor manager in Den Haag. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor de huidtherapeuten en hen ondersteun waar nodig. Daarnaast werken wij als management team samen op de kwaliteit van de kliniek te verhogen.

Ik ben trots dat ik deel uit mag maken van het ervaren team van Mourits Huidtherapie, waar wij werken met de beste en nieuwste technologieën.

Ik ben werkzaam op locatie Den Haag van Dinsdag t/m vrijdag en om de week op zaterdag. 

Graag tot ziens in de kliniek!

Volg Mourits Huidtherapie op Instagram

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085-0190155 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen