Mourits Huidtherapie

Ouderdomswratten behandeling

Ouderdomswratten zijn ruwe, onregelmatige, bruine, vlekken die bovenop de huid liggen.
Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Video ouderdomswratten behandeling:

In een ouderdomswratten zitten vaak kloven en scheurtjes. Ouderdomswratten zitten het meest in het gezicht, op de rug of borst, en in de nek. Ze komen vooral voor bij mensen ouder dan 50 jaar, maar ouderdomswratten komen ook voor bij mensen van slechts 30 jaar oud. Hoe ouder iemand wordt, hoe meer vlekken hij of zij er kan krijgen. Bij Mourits Huidtherapie behandelen wij ouderdomswratten door middel van coagulatie of met de pigmentlaser. 

Hoe ontstaan ouderdomswratten?

Ouderdomswratten, ook wel ouderdomswratten verruca seborrhoica genoemd, zijn erg bekend in de medische wereld. Toch is het niet helemaal duidelijk hoe ouderdomswratten ontstaan. Wat wel bekend is is dat dit type wrat niet besmettelijk is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u met u iemand anders besmet. Ouderdomswratten ontstaan waarschijnlijk door een erfelijke factor, wat kan betekenen dat de wratten in de ene familie vaker voorkomen dan bij de andere.

Ouderdomswratten behandeling

Ouderdomswratten bij mannen en vrouwen

Ouderdomswratten zijn goedaardige vormsels die voorkomen bij oudere mensen. Wanneer we inzoomen op de geslachten zien we dat er geen verschil zit tussen mannen en vrouwen en het ontstaan van de wratten. Het kan dus zijn dat u er nooit eentje krijgt, terwijl een ander honderden ouderdomswratten op zijn lichaam heeft. Mensen met een donkere huid, met Aziatische afkomst of van het negroïde ras hebben vaak een stuk minder last van de ouderdomswratten. Dit komt omdat zij meer pigment hebben.

Zo herkent u ouderdomswratten

Wij bij Mourits begrijpen dat het erg vervelend is wanneer u ontdekt dat u last heeft van ouderdomswratten. Daarom helpen wij u graag als het gaat om het ontdekken van deze plekjes. Want hoe zien ouderdomswratten eruit? Bij het ontstaan van ouderdomswratten, zijn het vaak huidkleurige of licht bruin of geel gekleurde plekjes op de huid. Deze plekjes zijn enkele centimeters groot en lijken op een oppervlakkige schaafwond.

Wondjes ontstaan doordat de huid afgeschraapt is

Omdat de wratten op een gewone schaafwond lijken, is het niet altijd direct duidelijk dat het om een wrat gaat. Er kunnen ook bij verkeerd handelen of te veel krabben wondjes ontastaan. De huid voelt namelijk ook wat ruw aan. In de loop der tijd zal de plek steeds meer op een klassieke wrat gaan lijken, welke kan gaan variëren van zeer klein tot heel dik. De gemiddelde grootte van een ouderdomswrat is meestal rond de 1 centimeters groot en de kleur varieert. Wanneer u niet zeker bent van een plekje op uw lichaam, twijfel dan niet langer en neem contact op met ons team bij Mourits. Ons team vol specialisten geeft u namelijk graag advies!

Hier vindt u ouderdomswratten

Naast dat ouderdomswratten te vinden zijn in verschillende vormen en maten, kunnen ze ook op verschillende plekken op het lichaam voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan de onderbenen of het gezicht en nek. Een ouderdomswrat zitten dus vaak op een plek waar het erg zichtbaar is. Het kan dus zijn dat u een afspraak bij Mourits inplant voor cosmetische redenen. Het allerbelangrijkste dat wij u kunnen meegeven is dat u niet zelf de wratten probeert te verwijderen. Het kan dan namelijk gaan irriteren of gaan bloeden, wat er uiteindelijk voor kan zorgen dat de plekjes gaan infecteren. Wij bij Mourits zijn volledig gespecialiseerd in het behandelen. Onthoud dus: altijd door een arts laten verwijderen. Onze gespecialiseerde artsen bij Mourits maken namelijk gebruik van verschillende technieken en zorgen ervoor dat het behandelde gebied er weer mooi uitziet na de behandeling.

Naar een specialist

Nadat u mogelijk een wrat op uw lichaam heeft gevonden, is het verstandig om contact met Mourits op te nemen voor een verdere behandeling. In het eerste gesprek zal gekeken worden naar uw medische dossier en een diagnose gesteld worden. Wij zullen dan samen met u de verschillende behandelingstechnieken doornemen, zodat u er van verzekerd bent dat u de allerbeste behandeling ontvangt. Uw ervaring staat bij ons nauurlijk voorop, en wij zullen er alles aan doen dat u met een glimlach de deur uit gaat.

Coagulatie

Coagulatie is een techniek waarbij goedaardige huidoneffenheden worden verwijderd door middel van hitte. Dit kan worden gedaan met behulp van een naaldje en elektrische geleiding of door de Er:Yag laser. Het naaldje of laser zorgt voor verwarming van het weefsel waarna het weefsel verdampt en er een korstje zal ontstaan. Na de behandeling zijn de plekken direct verandert in korstjes en kan de omliggende huid wat rood zijn. Deze korstjes dienen er vanzelf af te vallen. Dit gebeurt meestal na vijf tot zeven dagen. Hierna kan het gebied nog wat roze gekleurd zijn. Binnen enkele weken trekt dit weg. De behandeling kan als onprettig worden ervaren, dit komt door de hitte van het naaldje of laser. Doordat de behandeling snel en effectief is, is dit goed vol te houden.

Pigmentlaser

Storende pigmentvlekken komen vaak voor in het gezicht, op het decolleté, de handen en onderarmen. Blootstelling aan de zon en veroudering van de huid zorgen voor deze oneffenheden. Met behulp van lasertherapie kunnen wij pigmentvlekken aanpakken. Door middel van het laserlicht wordt de pigmentvlek verhit en vernietigd. Na de behandeling zal er roodheid en korstvorming optreden. Deze korstjes dienen er vanzelf af te vallen. Dit gebeurt meestal na vijf tot veertien dagen. Hierna kan het gebied nog wat roze gekleurd zijn. Binnen enkele weken trekt dit weg. De behandeling kan als onprettig worden ervaren, dit komt door de hitte de laser. Doordat de behandeling snel en effectief is, is dit goed vol te houden. Het verschilt door het soort pigment en de diepte van het pigment hoeveel behandelingen er in totaal nodig zijn. 

Ouderdomswratten verwijderen bij Mourits

Ouderdomswratten ontstaan dus soms zomaar, maar zijn gelukkig eenvoudig weg te halen met lasertherapie of vloeibare stikstof. Uw ouderdomswratten gaan dus niet zomaar weg, maar gelukkig bieden wij bij Mourits de juiste behandeling. Onze therapeuten zijn te vinden in zowel Amsterdam als Den Haag en bieden uitgebreide vormen van hulp als het gaat om ouderdomswratten. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Dan zit u bij Mourits op het goede adres. Wij bieden namelijk telefonisch contact aan, maar als u liever ons een Whatsappje stuurt is dit ook mogelijk. Wij helpen u namelijk graag!

Afspraak maken

Toepassen bij:

• Steelwratten, skin tags, wild vlees of andere huidaanhangsels
• Papulo Dermatosen
• Gerstekorrels
• Xanthelasma
• Teleangiëctasieën en spider neavi
• Wratten
• Pigmentvlekken

Geschikt voor huidtypen:


Behandelingen

Ouderdomswratten

Electrocoagulatie

Electrocoagulatie

Pigmentlaser

Pigmentlaser

Fotona Dynamis Pro

Fotona Dynamis Pro

Altijd dezelfde behandelaars

6 dagen per week open

Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Reviews Mourits Huidtherapie

Megan Arenberg Peeters

review

Heel tevreden over de huidbehandelingen en specialisten. De service is prima. Mourits Huidtherapie is klantvriendelijk en het is mooi en schoon in de kliniek.

Jessica Burger

review

Super fijne praktijk. Allereerst word je altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en denken ze echt met je mee. Ikzelf heb een hydrafacial behandeling gehad en ook die was top. Stralend mooi huidje en fijne adviezen. Als je nog twijfelt over welke huidtherapeut je naartoe wilt gaan, zou ik zeker Mourits Huidtherapie aanraden!

Cynthia

review

Ik ben bij heel veel huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten geweest om mijn huid te verbeteren. Nooit tevreden geweest. Tot ik bij Simcha kwam. Ze is superlief en legt alles goed uit. Altijd gezellig. En het resultaat is geweldig. Mijn huid is echt heel erg verbeterd. Ik ben nu al een jaar een vaste klant bij Sim. En zal dat ook zeker blijven.

Evelien Kraaijenbrink

review

Sinds kort ga ik naar Mourits Huidtherapie vanwege rest acne. Na 2 behandelingen al zo tevreden. Ik kijk er naar uit om na de zomer verder te gaan met de rest van de behandelingen. Ik voel me nergens zo op mijn gemak als bij Simcha. Een professionele en super lieve huidtherapeut die eerlijk en open met je meedenkt over realistische doelen.

Khadija Saidi

review

Mourits huidtherapie is echt een life saver. Iedereen die daar werkt heeft de juiste kennis. Ze weten precies wat ze doen. En heel vriendelijk. Mijn huid is er zo veel op vooruit gegaan. Ik kan niet zonder ze! Top top top

Sarah Verhoef

review

Ik ben nog nooit ergens zo effectief geholpen als bij Simcha! Ze weet waar ze het over heeft, stelt je op je gemak en geeft je een passend advies. Daarnaast is ze echt een lieverd. Ook al is Mourits Huidtherapie niet bij mij in de buurt qua afstand, ik blijf terugkomen! Alles voor een mooie huid. She’s the best!

Chiara

review

Superfijne praktijk! Als je resultaat wil, ga hierheen écht! Simcha en Zarina behandelen mij altijd professioneel! De andere dames die ik heb gesproken zijn ook super vriendelijk en behulpzaam, ook aan de telefoon

Debbie Mens

review

Zeker een aanrader om naar Mourits Huidtherapie te gaan, Simcha is een onwijs lieve en spontane dame die weet wat ze doet. Ze is eerlijk over de behandelingen en ze voert haar werk uit met passie. Mourits Huidtherapie ik zie je snel in je nieuwe salon! Liefs Debbie

Danique Smith

review

Afgelopen jaren veel last gehad van acne en littekens.. na veel zalfjes, pilletjes en onzekerheid ben ik bij mourits huidtherapie uitgekomen. Super lief ontvangen en stap voor stap uitleg over de behandeling. Ondertussen heb ik 2 behandelingen gehad met veel resultaat. Ik blijf zeker vaste klant.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085 019 7326 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegGa terug naar de winkel