Mourits Huidtherapie

Mesotherapie

Heb jij last van erfelijke haaruitval, een kalende kruin, een terugtrekkende haarlijn of andere problemen met je haar en hoofdhuid? Als jouw antwoord op deze vraag ‘ja’ was, dan kan mesotherapie tegen erfelijke haaruitval misschien wel de oplossing voor jou zijn!

Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Wanneer je ervoor kiest om dit te doen ben je bij Mourits huidtherapie zeker aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen met een hele hoop problemen rond het haar en de hoofdhuid. Denk bijvoorbeeld aan een haartransplantatie of een mesotherapie behandeling.

Ons teams vol experts hebben maar een doel voor ogen, en dat is het oplossen van jouw haarprobleem. Wij helpen je dus heel erg graag verder!

Wat is een mesotherapie behandeling?

Voordat je een mesotherapie behandeling in zult gaan plannen, is het misschien eerst prettig om even goed op de hoogte te zijn van wat deze behandeling mesotherapie precies inhoudt. Mesotherapie wordt gedaan met XL Hair. Dit brengt de juiste bouwstoffen, zoals bijvoorbeeld lichaamseigen stoffen, aan op de plek waar dit echt nodig is, namelijk rondom de haarfollikels. De slechte stoffen die de haarstamcel blokkeren en de haaruitval veroorzaken worden geneutraliseerd. Het fijne is dat de goede lichaamseigen stoffen en bouwstoffen tijdens mesotherapie direct zorgen voor een stimulatie van herstel van de haarstamcel. Wij begrijpen dat je natuurlijk zichtbare verbetering als resultaat van mesotherapie tegen haaruitval wilt zien. Je zult dus na het krijgen van de therapie bij Mourits huidtherapie al vrij snel resultaat zien, wat onwijs prettig is!

Mesotherapie mesohair
Mesotherapie mesohair

Hoe gaat een mesotherapie behandeling in zijn werk?

De meeste cliënten ervaren best wat stress als ze voor het eerst een mesotherapie gaan laten doen. Hierdoor is het misschien wel prettig om alvast een beetje een idee te krijgen van wat er nu precies tijdens mesotherapie gebeurt met het behandelde gebied op de hoofdhuid. Tijdens mesotherapie worden er met een naald kleine prikjes bij de haarzakjes geïnjecteerd in de bovenste huidlagen. Hierdoor wordt er een sterke groei-impuls aan de haarstamcellen gegeven. Dit zorgt ervoor dat het celmetabolisme wordt versterkt. Maar dat is nog niet alles: hiernaast wordt ook de bloedcirculatie gestimuleerd en de de eiwitsynthese, waaronder de synthese van collageen, wordt bevorderd. Dit allemaal heeft zeer positieve invloed op de haargroei op jouw hoofd. Bij Mourits huidtherapie willen we er natuurlijk voor zorgen dat jouw haar er weer snel vol en gezond uitziet, en hiervoor maken wij dus gebruik van de beste en meest effectieve behandelmethoden.

De aller eerste behandeling bij Mourits huidtherapie

Bij de eerste behandeling bij Mourits huidtherapie krijg je een intakegesprek met een specialist, en zullen er vervolgens foto’s worden gemaakt. Deze foto’s zullen gebruikt worden om het resultaat en de verbetering van de behandelingen in kaart te brengen. Na het gesprek kan er meteen gestart worden met de behandeling. Je hoeft dus geen weken te wachten voordat je uitslag hebt, maar wij pakken het probleem graag direct aan. Met de U225® intradermale injector wordt door middel van injecties de werkzame stof in de doffe huid aangebracht. Hiermee pakken wij de probleemgebieden direct en accuraat aan.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Om het gewenste resultaat te behalen adviseren wij om meerdere behandelingen te ondergaan. Voor vrouwen wordt een kuur van acht behandelingen geadviseerd; voor mannen een kuur van zes behandelingen. Tussen elke behandeling zit gemiddeld 10 tot 14 dagen. Deze tijd is nodig om de hoofdhuid voldoende te laten rusten. De follikels hebben namelijk tijd nodig om zich te verbeteren en om even ‘adem’ te kunnen nemen. Bovendien zijn er diverse combinatie mogelijkheden die het resultaat kunnen optimaliseren. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde behandelingen met elkaar te combineren of om de rusttijd tussen behandelingen aan te passen. Tijdens het intakegesprek zullen deze mogelijkheden met je besproken worden. Ons gespecialiseerde team weet namelijk precies wat het beste is voor jou en je hoofdhuid, en samen kunnen we in dit gesprek alles duidelijk in kaart brengen.

Welke resultaten zie je met mesotherapie toegepast?

Nu je precies weet hoe de behandeling mesotherapie eruit zal zien, ben je waarschijnlijk benieuwd naar de resultaten die hierbij komen kijken. Zoals je waarschijnlijk al weet werkt mesotherapie goed bij haaruitval. De mesotherapie zorgt er namelijk voor dat de haarzakjes weer meer haar gaan produceren. Hierdoor wordt jouw haaruitval stukken minder en kun je verwachten dat je een vollere bos met haar krijgt. Dit komt niet alleen doordat je meer haren produceert, maar ook omdat het een stuk minder zal uitvallen. Het is belangrijk dat deze kliniek behandelingen leiden tot het herstellen van de verstoorde hormoonbalans. Hiernaast zullen wij tijdens de behandeling ons ook nog eens richten op het verbeteren van de algehele huidconditie en hier het juiste advies over delen.

Je wilt natuurlijk wel dat de juiste werkzame stoffen die resulteren uit een veilige behandeling de huid goed doen en niet de huid per ongeluk beschadigen. Door de werkzame ingrediënten en de actieve ingrediënten zorgen wij er voor dat de doorbloeding van de hoofdhuid een stuk zal verbeteren. Dit helpt ook bij het stimuleren van de haargroei en het verminderen van het haaruitval. Wij bij Mourits zorgen voor het optimale resultaat om jouw klachten te verminderen, waardoor jij al snel weer met een volle bos haar de deur uit kan!

Een behandeling bij Mourits

Als jij op zoek bent naar een kliniek waar jij terecht kan voor jouw hulpvraag omtrent haaruitval, dan ben je bij Mourits huidtherapie aan het beste adres. Wij helpen je namelijk graag met jouw problemen rondom haaruitval en haargroei. Wij behandelen met de meest effectief werkende methodes en wij hebben hier de beste en meest actuele kennis over. Omdat wij zo secuur werken, worden de behandelingen ook bijna nooit pijnlijk ervaren. Onze kliniek staat ingeschreven bij de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten, wat betekent dat wij echt ervaren zijn in ons werk. Als je met vragen zit, twijfel dan niet om een vrijblijvend consult aan te vragen, zodat wij mee kunnen kijken naar bijvoorbeeld hoeveel behandelingen je nodig zal hebben, of welke behandeling geschikt is voor jou. Dit kun je doen door telefonisch contact met ons op te nemen of door even bij ons langs te komen in de kliniek. Hopelijk tot snel bij ons in de kliniek!

Afspraak maken

Toepassen bij:

• Haaruitval / haarverlies
• Kale plekken

Geschikt voor huidtypen:


Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Nee

Hersteltijd:
Aantal uur

Behandelingen

Haaruitval

Microneedling

Microneedling

Haaruitval

Haaruitval

RRS-Inject Skinbooster – SkinTech

RRS-Inject Skinbooster

Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Reviews Mourits Huidtherapie

Megan Arenberg Peeters

review

Heel tevreden over de huidbehandelingen en specialisten. De service is prima. Mourits Huidtherapie is klantvriendelijk en het is mooi en schoon in de kliniek.

Jessica Burger

review

Super fijne praktijk. Allereerst word je altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en denken ze echt met je mee. Ikzelf heb een hydrafacial behandeling gehad en ook die was top. Stralend mooi huidje en fijne adviezen. Als je nog twijfelt over welke huidtherapeut je naartoe wilt gaan, zou ik zeker Mourits Huidtherapie aanraden!

Cynthia

review

Ik ben bij heel veel huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten geweest om mijn huid te verbeteren. Nooit tevreden geweest. Tot ik bij Simcha kwam. Ze is superlief en legt alles goed uit. Altijd gezellig. En het resultaat is geweldig. Mijn huid is echt heel erg verbeterd. Ik ben nu al een jaar een vaste klant bij Sim. En zal dat ook zeker blijven.

Evelien Kraaijenbrink

review

Sinds kort ga ik naar Mourits Huidtherapie vanwege rest acne. Na 2 behandelingen al zo tevreden. Ik kijk er naar uit om na de zomer verder te gaan met de rest van de behandelingen. Ik voel me nergens zo op mijn gemak als bij Simcha. Een professionele en super lieve huidtherapeut die eerlijk en open met je meedenkt over realistische doelen.

Khadija Saidi

review

Mourits huidtherapie is echt een life saver. Iedereen die daar werkt heeft de juiste kennis. Ze weten precies wat ze doen. En heel vriendelijk. Mijn huid is er zo veel op vooruit gegaan. Ik kan niet zonder ze! Top top top

Sarah Verhoef

review

Ik ben nog nooit ergens zo effectief geholpen als bij Simcha! Ze weet waar ze het over heeft, stelt je op je gemak en geeft je een passend advies. Daarnaast is ze echt een lieverd. Ook al is Mourits Huidtherapie niet bij mij in de buurt qua afstand, ik blijf terugkomen! Alles voor een mooie huid. She’s the best!

Chiara

review

Superfijne praktijk! Als je resultaat wil, ga hierheen écht! Simcha en Zarina behandelen mij altijd professioneel! De andere dames die ik heb gesproken zijn ook super vriendelijk en behulpzaam, ook aan de telefoon

Debbie Mens

review

Zeker een aanrader om naar Mourits Huidtherapie te gaan, Simcha is een onwijs lieve en spontane dame die weet wat ze doet. Ze is eerlijk over de behandelingen en ze voert haar werk uit met passie. Mourits Huidtherapie ik zie je snel in je nieuwe salon! Liefs Debbie

Danique Smith

review

Afgelopen jaren veel last gehad van acne en littekens.. na veel zalfjes, pilletjes en onzekerheid ben ik bij mourits huidtherapie uitgekomen. Super lief ontvangen en stap voor stap uitleg over de behandeling. Ondertussen heb ik 2 behandelingen gehad met veel resultaat. Ik blijf zeker vaste klant.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085 019 7326 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegGa terug naar de winkel