Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

LITTEKEN BEHANDELING

Wij bieden verschillende behandelingen aan voor het behandelen van littekens.

Toepassen bij:

 • Striae;
 • Wallen/donkere
 • verkleuring onder en/of boven de ogen;
 • Cellulitis;
 • Fijne rimpels en lijntjes;
 • Verbetering van de algehele huidconditie;
 • (Verse) littekens;
 • Littekens na een borstvergroting of
 • tepelcorrectie.
 • Rimpels
 • Fijne lijntjes
 • Acne
 • Pigment
 • Rosacea
 • Haargroei
 • Doorbloeding
 • Littekens
 • Acnelittekens
 • Brandwondenlittekens
 • Huidverbetering
 • Huidverjonging

Geschikt voor huidtypen:

Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Nee

Hersteltijd:
Aantal uur

Bijpassende producten:

Wat is een litteken?
Een litteken ontstaat wanneer een wondgenezing verstoord wordt. Het is een gevoelige huidafwijking. Een verstoring kan ontstaan door een slechte conditie, infectie of slechte doorbloeding. Het kan ook zijn dat de huid te veel collageen weefsel aanmaakt. Er kan dan een verdikt litteken ontstaan. Een litteken kan ingetrokken zijn of verkleefd zitten aan onderliggende weefsels.

Video acne behandeling:

Video afspelen

Camouflagetherapie
Uit een breed pallet aan kleuren kies je samen met de huidtherapeut een kleur of kleurencombinatie die jouw normale huidtint zo dicht mogelijk benadert. Vervolgens krijg je een crème die je dagelijks zelf kunt aanbrengen. De crème is huidvriendelijk. Met een fixeer poeder of –spray maak je de crème watervast en veegvast. De huidtherapeut leert jou hoe je de crème op natuurlijke wijze kunt aanbrengen, zodat je je de hele dag beschermd en zeker zult voelen. Ook krijg je advies over de manier waarop je de crème het beste kunt fixeren en weer kunt verwijderen.

Carboxytherapie
Onderhuids injecteren van CO2 waardoor de huid op versneld tempo zal vernieuwen. Voordat je met Carboxytherapie kunt starten, zal er eerst een huidanalyse intake plaatsvinden waarbij foto’s gemaakt worden. Deze zullen gebruikt worden om het resultaat van de behandelingen in kaart te brengen. Op basis van het samen besproken behandeldoel zal er samen een behandelplan opgesteld worden. Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd. De behandeling duurt ongeveer 15-30 minuten. De behandeling wordt door de meeste klanten als niet pijnlijk ervaren, maar kan in sommige gevallen wel gevoelig zijn.

Direct na de behandeling kun je korte tijd wat zwelling, roodheid en gevoeligheid ervaren. Dit trekt meestal binnen een dag weg. Soms kan een blauw plekje of een kleine bloeduitstorting ontstaan op de plaats van de injectie. Ook dit trekt binnen een paar dagen weg. Voor wallen en donkere verkleuring rond de ogen heb je gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen. Voor striae en cellulitis adviseren wij minimaal 4 behandelingen aan. De behandeling vindt om de twee weken plaats. Om het resultaat blijvend te houden, adviseren wij om de behandeling (na de kuur) 1 keer per 3-6 maanden te herhalen. Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De ervaring en resultaten zijn klant afhankelijk en niet te garanderen.

Tixel
Met warmte worden er gaatjes in de huid gemaakt om het herstelproces te stimuleren en rimpels & pigment te verminderen. Behandeling met de Tixel is de meest intensieve therapie voor huidverbetering. Het voordeel van de Tixel is dat de werking eigenlijk hetzelfde is als van de welbekende CO2 laser, alleen dan met minder down time na de behandeling. De behandeling is tevens minder pijnlijk, de hersteltijd is korter en het risico op complicaties is vele malen kleiner dan met de CO2 laser. Ook kan de Tixel ingezet worden om de huid rondom de ogen te behandelen.

Video Tixel behandeling:

Microneedling
Microneedling gelaat wordt toegepast op het gezicht.

Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naald techniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

De huidtherapeut maakt gebruik van een speciale vibrerende pen met een kopstukje van 12 minuscule steriele naaldjes. Hiermee maken we onder hoge snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang.

Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, bindweefsel. Voor deze behandeling hebben we de standaard pen en de DERMAPEN4, deze kan ook op actieve acne ingezet worden.

Video Microneedling behandeling:

Reserveren:

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085-0190155 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen