Laser ontharen

Bij Mourits huidtherapie weten we heel goed hoe storend en vervelend overmatige haargroei kan zijn.

80-90% haarvermindering
Snel en effectief
Geschikt voor elk huidtype

Hoogwaardige lasers

Video laserontharing:

Heb jij last van overmatige haargroei of ongewenste haren en ben je helemaal klaar met het scheren, ontharingcrème en epileren van je huid, dan is het misschien al eens in je opgekomen om te gaan kijken naar laserontharing. Dit is de meest effectieve methode om van je haargroei af te komen! Wij van Mourits huidtherapie zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en bij de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten. Hierdoor weet je zeker dat wij je met een laserontharing behandeling goed zullen kunnen helpen!

Definitief ontharen met moderne technieken

Laserontharing is de modernste en snelste manier om haren definitief te verwijderen. Bij Mourits Huidtherapie wordt gewerkt met Gentle Max Pro laser van Candela. De GentleMax Pro is een geavanceerd laserontharingssysteem dat gebruikmaakt van een combinatie van Alexandrite (755nm)- en Nd:YAG (1064nm) om effectieve en langdurige resultaten te bereiken. Deze innovatieve technologie biedt een veilige en comfortabele manier om ongewenst haar te verwijderen, geschikt voor alle huidtypes, inclusief de donkerdere huidtinten.

Laserontharing

Wil je ervaren hoe het is om onthaard te worden met onze hoogwaardige lasers?

Onze huidspecialisten nemen alle tijd om jouw haar- en huidtype te beoordelen en je te adviseren over het aantal behandelingen. Vraag een gratis proefbehandeling aan.

Laser ontharen met de GentleMax Pro

De kracht van de GentleMax Pro ligt in zijn vermogen om selectief de haarzakjes aan te pakken, terwijl de omliggende huid onaangetast blijft. Dit wordt mogelijk gemaakt door het gebruik van verschillende golflengten die op specifieke doelen zijn gericht. De Alexandrite-laser richt zich op de melanine in de haarschacht, terwijl de Nd:YAG-laser diepere haarzakjes kan bereiken.

De laserstraal is een lichtbundel bestaande uit één golflengte. De lichtbundel komt de huid in door middel van korte pulsen. De melanine absorbeert de warmte, waardoor het haarzakje wordt beschadigd. Hierdoor kan het haartje nauwelijks of niet meer groeien. Omdat de laser op pigment werkt, kunnen alleen gepigmenteerde haren definitief worden verwijderd. Blonde en grijze haren kunnen daarom met deze techniek niet worden verwijderd. Hiernaar kan een haar alleen definitief verwijderd worden wanneer deze in de actieve groeifase zit. Alle haartjes groeien in verschillende fases. Om deze reden zijn er gemiddeld zes tot twaalf behandelingen nodig tot alle haren in de actieve groeifase vernietigd zijn. De behandeling van haren in het gezicht moet om de vier tot zes weken herhaald worden. De behandeling van haren op de rest van het lichaam moet om de zes tot acht weken herhaald worden.

De GentleMax Pro laser biedt het een snellere behandelingstijd dan veel andere laserontharingssystemen, wat het bijzonder geschikt maakt voor grotere behandelgebieden. Bovendien is het geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kan het worden aangepast aan verschillende huidtypes en haarkleuren.

Laser ontharen

Laser ontharen voor iedereen

Bij Mourits huidtherapie weten we heel goed hoe storend en vervelend overmatige haargroei kan zijn. Mensen ervaren hier vaak heel veel last van, of ze nu man of vrouw, en jong of oud zijn. Hierdoor is laserontharing ook een behandeling geschikt voor iedereen! Het enige waar je op moet letten is dat de techniek alleen werkt bij gepigmenteerde haartjes, en dus niet bij blonde of grijze haren. Als je de haarzakjes goed wilt raken en hiermee de haartjes definitief ontharen wilt, moet je dit doen wanneer de haren in een actieve groeifase zitten. Deze groeifase is helaas voor alle haartjes op een ander moment. Hierdoor is het altijd even kijken hoeveel behandelingen nodig zijn om aan jouw hulpvraag te voldoen.

Wat doe je na een behandeling voor ongewenste haargroei?

Zoals de meeste mensen wel weten moet je na een behandeling vaak letten op bepaalde dingen. Dit geldt ook bij een laserontharing voor overmatige haargroei en ongewenste haren. Na het permanent verwijderen van je haren op verschillende plekken moet je voor het gewenste resultaat goed opletten dat je de huid gekoeld houdt en beschermt tegen de zon. Het is belangrijk dat je geen strakke of schurende kleding draagt. De huid kan na een behandeling gaan jeuken, gebruik dan een verkoelende gel om de jeuk te stillen, maar probeer zeker niet te krabben of te pulken aan de huid!

De laser ontharen behandeling

Wanneer je de praktijk voor het eerst bezoekt, wordt er een intakegesprek gehouden. Tijdens dit gesprek worden er vragen gesteld over jouw algehele gezondheid, wensen en verwachtingen van de behandeling. Er wordt gekeken of de behandeling bij jou uitgevoerd kan worden en er wordt een behandelplan voor je opgesteld.

Voordat je begint met het behandeltraject is het belangrijk om minstens vier weken voor de behandeling jouw huid niet bloot te stellen aan zonlicht. De laser richt zich namelijk op pigment. Wanneer de huid recent veel in de zon is geweest, bevat de huid meer pigment. Hierdoor richt de laser zich niet alleen op het pigment in de haar, maar ook op het pigment in de huid.

Daarnaast mogen de haren drie weken voor de behandeling (en tijdens het gehele behandeltraject) niet geëpileerd of geharst worden. De haren mogen wel geschoren en/of geknipt worden. Een of twee dagen voor de behandeling dienen de haren geschoren worden.
Na de behandeling kan de huid rood zijn en warm aanvoelen. Daarnaast kan er perifolliculair oedeem ontstaan, dit zijn kleine vochtbultjes in de haarzakjes. Dit zijn normale huidreacties. Gemiddeld houden de reacties enkele uren tot maximaal twee dagen aan. Mochten de reacties langer aanhouden, neem dan contact op met de praktijk.

Laser ontharen gentle max pro resultaat

Wil je ervaren hoe het is om onthaard te worden met onze hoogwaardige lasers?

Onze huidspecialisten nemen alle tijd om jouw haar- en huidtype te beoordelen en je te adviseren over het aantal behandelingen. Vraag een gratis proefbehandeling aan.

Voordelen van laser ontharen

Als het gaat om permanente laser ontharen, zijn laserbehandelingen een zeer gewilde methode. Dit komt omdat laser ontharen veel voordelen biedt die andere behandelingen niet bieden. De belangrijkste voordelen van laser ontharen zijn:

– Pijnloos en niet-invasief: laser ontharen is vrijwel pijnloos en niet-invasief, waardoor het de perfecte optie is voor degenen die een lange termijn oplossing willen voor definitief ontharen zonder de noodzaak van herstelperiode.

– Snel en gemakkelijk: Afhankelijk van de grootte van het behandelde gebied, kunnen laserontharingssessies slechts 10 minuten duren, terwijl grotere gebieden tot een uur in beslag kunnen nemen.

– Langdurige resultaten: Hoewel de resultaten van persoon tot persoon verschillen, ervaren veel mensen die laser ontharen ondergaan ongewenste haargroei permanent of semi-permanente resultaten na een reeks behandelingen. Dit maakt het veel gemakkelijker om een gladde huid te behouden zonder voortdurend te hoeven scheren of harsen.

– Kosteneffectief: Hoewel laserbehandelingen per sessie duur kunnen zijn, zijn ze op de lange termijn kosteneffectiever omdat u na verloop van tijd niet regelmatig hoeft te harsen of andere ontharingsmethoden hoeft toe te passen die snel in kosten kunnen oplopen.

Bij Mourits Huidtherapie zijn we er trots op dat we onze klanten kunnen voorzien van veilig en effectief ontharen waarvan de behandelingen zijn afgestemd op individuele behoeften. Ons team van deskundigen zal u door het proces begeleiden en ervoor zorgen dat aan alle veiligheidsprotocollen wordt voldaan terwijl optimale resultaten worden bereikt.

Huidverzorging bij Mourits Huidtherapie

Na al deze informatie over laserbehandelingen, heb je misschien wel ingezien dat deze behandeling ook echt iets voor jou kan zijn. Misschien heb je nog je twijfels, bijvoorbeeld over welk gebied je wilt behandelen of de zorgverzekeraar dit vergoedt, een behandeling tijdens een zwangerschap, eerste behandeling of andere zaken. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met ons! Je kan ons altijd bereiken via ons e mailadres of via 085 019 2854 voor een vrijblijvend consult. Hiernaast kan je ook altijd een consult inplannen voor een proefbehandeling in onze kliniek, wij kunnen jou hierna dan verder adviseren over welke behandelingen nodig zouden kunnen zijn om jouw oksels, gezicht, benen, schaamstreek of een ander behandelgebied helemaal mooi te ontharen!

Pakketten laser ontharen (6 + 1 behandeling gratis)

– Gelaat & hals 7 behandelingen voor 900,-
– Oksels, gehele schaamstreek & bilnaad 7 behandelingen voor 900,-
– Oksels, gehele schaamstreek, bilnaad & onderbenen 7 behandelingen voor 1380,-
– Oksels, gehele schaamstreek, bilnaad & gehele benen 7 behandelingen voor 1680,-

Afspraak maken

Toepassen bij:

 • Cosmetisch storende haargroei
 • Hirsutisme (mannelijke beharingspatroon bij de vrouw)
 • Hypertrichose (overmatige haargroei op plekken waar van nature al haar groeit)
 • Sinus pilonidalis (haarnestcyste in de bilnaad)
 • Ongewenste beharing na geslachtstransformatie (transgender)

Geschikt voor huidtypen:


Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Mogelijk

Hersteltijd:
Aantal uur

Behandelingen

Laserontharing

Ontharen mannen

Ontharen mannen

Ontharen vrouwen

Ontharen vrouwen

Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Reviews Mourits Huidtherapie

Megan Arenberg Peeters

review

Heel tevreden over de huidbehandelingen en specialisten. De service is prima. Mourits Huidtherapie is klantvriendelijk en het is mooi en schoon in de kliniek.

Jessica Burger

review

Super fijne praktijk. Allereerst word je altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en denken ze echt met je mee. Ikzelf heb een hydrafacial behandeling gehad en ook die was top. Stralend mooi huidje en fijne adviezen. Als je nog twijfelt over welke huidtherapeut je naartoe wilt gaan, zou ik zeker Mourits Huidtherapie aanraden!

Cynthia

review

Ik ben bij heel veel huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten geweest om mijn huid te verbeteren. Nooit tevreden geweest. Tot ik bij Simcha kwam. Ze is superlief en legt alles goed uit. Altijd gezellig. En het resultaat is geweldig. Mijn huid is echt heel erg verbeterd. Ik ben nu al een jaar een vaste klant bij Sim. En zal dat ook zeker blijven.

Evelien Kraaijenbrink

review

Sinds kort ga ik naar Mourits Huidtherapie vanwege rest acne. Na 2 behandelingen al zo tevreden. Ik kijk er naar uit om na de zomer verder te gaan met de rest van de behandelingen. Ik voel me nergens zo op mijn gemak als bij Simcha. Een professionele en super lieve huidtherapeut die eerlijk en open met je meedenkt over realistische doelen.

Khadija Saidi

review

Mourits huidtherapie is echt een life saver. Iedereen die daar werkt heeft de juiste kennis. Ze weten precies wat ze doen. En heel vriendelijk. Mijn huid is er zo veel op vooruit gegaan. Ik kan niet zonder ze! Top top top

Sarah Verhoef

review

Ik ben nog nooit ergens zo effectief geholpen als bij Simcha! Ze weet waar ze het over heeft, stelt je op je gemak en geeft je een passend advies. Daarnaast is ze echt een lieverd. Ook al is Mourits Huidtherapie niet bij mij in de buurt qua afstand, ik blijf terugkomen! Alles voor een mooie huid. She’s the best!

Chiara

review

Superfijne praktijk! Als je resultaat wil, ga hierheen écht! Simcha en Zarina behandelen mij altijd professioneel! De andere dames die ik heb gesproken zijn ook super vriendelijk en behulpzaam, ook aan de telefoon

Debbie Mens

review

Zeker een aanrader om naar Mourits Huidtherapie te gaan, Simcha is een onwijs lieve en spontane dame die weet wat ze doet. Ze is eerlijk over de behandelingen en ze voert haar werk uit met passie. Mourits Huidtherapie ik zie je snel in je nieuwe salon! Liefs Debbie

Danique Smith

review

Afgelopen jaren veel last gehad van acne en littekens.. na veel zalfjes, pilletjes en onzekerheid ben ik bij mourits huidtherapie uitgekomen. Super lief ontvangen en stap voor stap uitleg over de behandeling. Ondertussen heb ik 2 behandelingen gehad met veel resultaat. Ik blijf zeker vaste klant.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085 019 7326 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

0
  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leegGa terug naar de winkel