Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

LASERONTHARING

Veel behandelingen worden bij Mourits Huidtherapie vergoed door jouw zorgverzekeraar.

Toepassen bij:

  • Cosmetisch storende haargroei
  • Hirsutisme (mannelijke beharingspatroon bij de vrouw)
  • Hypertrichose (overmatige haargroei op plekken waar van nature al haar groeit)
  • Sinus pilonidalis (haarnestcyste in de bilnaad)
  • Ongewenste beharing na geslachtstransformatie (transgender)
  • Stoma

Geschikt voor huidtypen:

Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Mogelijk

Hersteltijd:
Aantal uur

Bijpassende producten:

Wat is laserontharing?
Ongewenste, storende haargroei bij zowel mannen als vrouwen, jong en oud kan worden gezien als overbeharing. De overbeharing heeft verschillende oorzaken zoals bijvoorbeeld erfelijkheid of hormonale aanleg.

Video laserontharing:

Video afspelen

Ontharen voor mannen en vrouwen
Laserontharing is één van de modernste en snelste manieren om haren definitief te verwijderen. De laserstraal is een lichtbundel bestaande uit één golflengte. De golflengte is gericht op melanine (pigment), wat de haarzakjes bevatten. De lichtbundel komt de huid in door middel van korte pulsen. De melanine absorbeert de warmte, waardoor het haarzakje wordt beschadigd. Hierdoor kan het haartje nauwelijks of niet meer groeien. Omdat de laser op pigment werkt, kunnen alleen gepigmenteerde haren definitief worden verwijderd. Witte en grijze haren kunnen met deze techniek niet worden verwijderd.

Een haar kan alleen definitief verwijderd worden wanneer deze in de actieve groeifase zit. Alle haartjes groeien in verschillende fases. Om deze reden zijn er gemiddeld 6 tot 8 behandelingen nodig tot alle haren in de actieve groeifase vernietigd zijn. De behandeling van haren in het gezicht moet om de 4 tot 6 weken herhaald worden. De behandeling van haren op de rest van het lichaam moeten om de 6 tot 8 weken herhaald worden.

Bij Mourits Huidtherapie wordt gewerkt met de Elite Plus laser van CynoSure en de GentleMax Pro. De Elite Plus is een zeer krachtige, duaal wavelength laser. Door de combinatie van de Alexandrite (755nm) en Nd:YAG (1064nm) kunnen alle huidtypes optimaal behandeld worden, zowel lichte als donkere huidtypes. De laser is geschikt voor definitief ontharen, vaten, pigmentstoornissen, huidverjonging en kalknagels. De behandeling kan ingezet worden op alle locaties van het lichaam.

Vergoedingen
Veel behandelingen worden bij Mourits Huidtherapie vergoed door jouw zorgverzekeraar. Kijk zelf in jouw zorgverzekering polis na of dit ook voor jou geldt. Vraag goed na wat de voorwaarden zijn om een behandeling te kunnen declareren.

Reserveren:

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085-0190155 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen