Mourits Huidtherapie

Laserontharing

Bij Mourits huidtherapie weten we heel goed hoe storend en vervelend overmatige haargroei kan zijn.
80-90% haarvermindering
Snel en effectief
Geschikt voor elk huidtype

Hoogwaardige lasers

Video laserontharing:

Heb jij last van overmatige haargroei, ongewenste haargroei en ongewenste haren en ben je helemaal klaar met het scheren, ontharingcrème en epileren van je huid, dan is het misschien al eens in je opgekomen om te gaan kijken naar laserontharing. Dit is de meest effectieve methode om voorgoed van je overmatige haargroei af te komen! Wij van Mourits huidtherapie zijn ingeschreven in het kwaliteitsregister paramedici en bij de Nederlandse vereniging voor huidtherapeuten. Hierdoor weet je zeker dat wij je met een laserontharing behandeling goed zullen kunnen helpen!

Wat is laserontharing?

Misschien heb je al wel eens gehoord van een laserontharing behandeling, maar weet je niet precies hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Met een laserontharing kan je ongewenste haargroei, overmatige haargroei en ongewenste haren voorgoed gedag zeggen. De overbeharing kan erfelijk zijn, maar ook hormonaal, allebei heel vervelend. Je kan deze haren niet permanent verwijderen, maar je kan de groei wel zo lang mogelijk vertragen. Dit doen we dus met een laserontharing behandeling. Met een laserstraal schijnen we op de huid. De melanine absorbeert de warmte, en hierdoor worden de haarzakjes beschadigd. Nu kan het haarzakjes nauwelijks of helemaal niet meer groeien.

Laser ontharen

Laser ontharen voor iedereen.

Bij Mourits huidtherapie weten we heel goed hoe storend en vervelend overmatige haargroei kan zijn. Mensen ervaren hier vaak heel veel last van, of ze nu man of vrouw, en jong of oud zijn. Hierdoor is laserontharing ook een behandeling geschikt voor iedereen! Het enige waar je op moet letten is dat de techniek alleen werkt bij gepigmenteerde haartjes, en dus niet bij witte of grijze haren. Als je de haarzakjes goed wilt raken en hiermee de haartjes definitief ontharen wilt, moet je dit doen wanneer de haren in een actieve groeifase zitten. Deze groeifase is helaas voor alle haartjes op een ander moment. Hierdoor is het altijd even kijken hoeveel behandelingen nodig zijn om aan jouw hulpvraag te voldoen. Voor het gezicht zit je normaal gezien tussen de 4 en 6 weken, en op de rest van het lichaamsdelen tussen de 6 en 8 weken!

 

Wat doe je na een behandeling voor ongewenste haargroei.

Zoals de meeste mensen wel weten moet je na een behandeling vaak letten op bepaalde dingen. Dit geldt ook bij een laserontharing voor overmatige haargroei en ongewenste haren. Na het permanent verwijderen van je haren op verschillende plekken moet je voor het gewenste resultaat goed opletten dat je de huid gekoeld houdt, en beschermt tegen de zon. Let erop dat je geen strakke of schurende kleren draagt. De huid kan na een behandeling gaan jeuken, gebruik dan een koude gel om de jeuk te stillen, maar probeer zeker niet te krabben of te pulken aan de huid!

 

Wordt de laserontharing vergoed?

Als je voor een behandeling als deze gaat, is een van de vragen die vaak opkomen of dit dan ook vergoed kan worden door je zorgverzekeraar. Met alle ervaring die wij van Mourits over de jaren opgedaan hebben weten we inmiddels dat veel behandelingen vergoed worden door de zorgverzekeraar. Toch is het handig om even zelf na te kijken of jouw zorgverzekeraar voor deze behandelingen een vergoeding geeft. Vraag goed na wat de voorwaarden zijn om een vergoeding te krijgen voor de behandelingen. Vergelijk zorgverzekeringen als blijkt dat die van jou niet vergoed, zodat je zeker weet dat je een volgende keer wel een vergoeding krijgt!

Huidverzorging bij Mourits Huidtherapie.

Na al deze informatie over laserbehandelingen, heb je misschien wel ingezien dat deze behandeling ook echt iets voor jou kan zijn. Misschien heb je nog je twijfels, bijvoorbeeld over je behandelgebied, zorgverzekeraar, een behandeling tijdens een zwangerschap, eerste behandeling of andere zaken. Voor vragen moet je zeker niet twijfelen om contact opnemen met ons! Je kan ons altijd bereiken via ons e mailadres of via 085 019 2854 voor een vrijblijvend consult. Hiernaast kan je ook altijd een consult plannen voor een proefbehandeling in onze kliniek, wij kunnen je hierna dan verder adviseren over welke behandelingen nodig zouden kunnen zijn om jouw oksels, gezicht, benen, schaamstreek of een ander behandelgebied helemaal mooi te ontharen!

Afspraak maken

Toepassen bij:

 • Cosmetisch storende haargroei
 • Hirsutisme (mannelijke beharingspatroon bij de vrouw)
 • Hypertrichose (overmatige haargroei op plekken waar van nature al haar groeit)
 • Sinus pilonidalis (haarnestcyste in de bilnaad)
 • Ongewenste beharing na geslachtstransformatie (transgender)
 • Stoma

Geschikt voor huidtypen:


Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Mogelijk

Hersteltijd:
Aantal uur

Behandelingen

Laserontharing

Ontharen mannen

Ontharen mannen

Ontharen vrouwen

Ontharen vrouwen

Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis huidadvies

Hoogwaardige lasers

Reviews Mourits Huidtherapie
DLB
DLB
07:48 25 Oct 22
Tattoo weg gelaserd, na paar behandelingen helemaal niks meer van te zien. Aardige mensen, tot laat open en goede kwaliteit.
F S
F S
09:57 06 Jun 22
Simcha and her team are extremely good! I have never had such a good skin, they really know what they are busy with!
Megan Arenberg P.
Megan Arenberg P.
08:42 02 Jun 22
Heel tevreden over de huidbehandelingen en specialisten. De service is prima. Mourtis Huidtherapie is klantvriendelijk en het is mooi en schoon in de kliniek.
L D
L D
09:05 01 Apr 22
Fijne kliniek, goede begeleiding (qua thuisproducten) en met resultaat geen onrustige huid meer =)
Robin Chloe K.
Robin Chloe K.
09:02 01 Apr 22
Mijn huid is nog nooit zo mooi geweest
Sarita R.
Sarita R.
13:51 17 Mar 22
Ik ben erg tevreden over de behandelingen. Er wordt gericht aandacht besteed. Ik heb directe verbetering na behandeling ervaren.
C G.
C G.
20:51 15 Mar 22
Nice customer service and good results!
Raasjieda A.
Raasjieda A.
16:08 15 Mar 22
Erg tevreden, klantvriendelijk, duidelijk wat betreft de resultaten en flexibel. Paar keer te laat gekomen; is geen probleem. Erg fijn!
Veer Coumans - By V.
Veer Coumans - By V.
20:57 13 Jan 22
Ik ga al jaren naar Mourits huidtherapie en ben nog nooit ontevreden de deur uit gegaan. Je kan er voor allerlei verschillende behandelingen terecht. Vooral het laseren vind ik een enorm succes, je merkt gewoon direct verschil terwijl dit bij andere salons na meerdere keren uitblijft. Ik ben vaste klant!!!
Patricia S.
Patricia S.
20:07 12 May 21
I found all treatments and employees super professional and had great results. My go-to for beauty treatments in the Netherlands 💪✨
Lieve K.
Lieve K.
16:23 10 May 21
Erg tevreden met de laserbehandeling. Ruime kliniek. Werken met meosestetic.
Cosmedical Skin C.
Cosmedical Skin C.
14:57 13 Apr 21
Ik heb bij mijn collega/eigenaresse Simcha meso-filler behandeling gehad voor mijn lippen, heel blij met de resultaat!
Sarah B.
Sarah B.
15:15 06 Mar 21
Ik ben naar veel verschillende huidtherapeuten geweest maar dit is zeker 1 van de beste! Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Geen overhaastte behandeling. Er wordt goed de tijd voor je genomen. Er wordt goed uitgelegd wat er allemaal wordt uitgevoerd. Wat je er voor gaat betalen wordt ook goed van te voren met je besproken. Al met al een geweldige ervaring! Jullie hebben er zeker een vaste klant bij :). Als jij een geweldig nieuw huidje en een fijne ervaring wil beleven dan raad ik zeker Mourits Huidtherapie aan!
Yasmina H.
Yasmina H.
20:40 04 Mar 21
Inmiddels alweer bijna 2 jaar client bij Mourits Huidtherapie en ik zou nooit meer ergens anders heen willen. Het team van Mourits Huidtherapie is zo gespecialiseerd in alle behandelingen die zij uitvoeren en komen met de innovatiefste therapieën, apparaten en technieken. Vooral over Simcha en Zarina ben ik erg te spreken, zij geven mij altijd goed advies en ik kan alle vragen stellen die zij op een professionele wijze weten te beantwoorden. Daarnaast zijn ze altijd coulant als je een afspraak wilt wijzigen, annuleren of met andere problemen. Al met al hebben jullie mij nooit weten teleur testellen en zal ik jullie altijd aanraden bij andere.
Marilu K.
Marilu K.
18:32 04 Mar 21
Hele fijne ervaring!Wordt elke keer professioneel geholpen.Ben inmiddels door verschillende medewerksters behandeld en zij weten allemaal wat ze doen, stellen je op je gemak , en nemen de tijd voor de behandeling.Bedankt!
esther S.
esther S.
18:19 04 Mar 21
Ik ben echt super tevreden.Hele fijne medewerkers. Je wordt vriendelijk ontvangen en al je vragen worden netjes beantwoord. Ook geen vervelende verkooppraatjes waarbij ze je dingen proberen aan te smeren die je niet nodig hebt. Gewoon duidelijke tips en uitleg.Ik heb inmiddels 2 behandelingen micro-needling gehad. Ik was de eerste X best bang, maar werd gerustgesteld door de duidelijke uitleg.Ik kan nu al de resultaten zien en ben hier echt heel blij mee.(binnenkort weer een behandeling)Ik kan dit echt iedereen aanraden!
LS A.
LS A.
17:51 04 Mar 21
Via social media ben ik terecht gekomen bij Mourits Huidtherapie. Na veel filmpjes te hebben gekeken wilde ik graag zelf kennis maken met de behandelingen die worden aangeboden. Ik heb eigenlijk al heel wat jaren last van een onrustige huid. Ik ben nog student, dus huidbehandelingen zijn voor mij best een uitgave, maar ik kan met volle overtuiging zeggen hoe blij ik ben dat ik bij Mourits Huidtherapie ben begonnen met de microneedling behandelingen. Ik ben geholpen door Hilde, ze heeft echt de tijd voor mij genomen en heel fijn advies gegeven over huidproducten. Al na een maand is mijn huid zo erg verbeterd door de behandeling in combinatie met het gebruik van verschillende producten. Mijn huid ziet er veel rustiger/egaler uit. Ik ga hier zeker nog heel vaak terug komen en ik zou Mourits Huidtherapie zeker aanbevelen!
Katarzyna W.
Katarzyna W.
19:29 24 Feb 21
Ik voelde me op m’n gemakt! Na die eerste behandeling zag ik al een heel mooi resultaat. Het personeel is heel vriendelijk en ik woord vakkundig behandeld. Personeel geeft een realistisch beeld over het aantal behandelingen. Ik ben erg tevreden! Aanraden!!
Elra Van Z.
Elra Van Z.
16:33 31 Dec 20
Ik heb jarenlang een top huid gehad totdat ik dit jaar stopte met de pil. Ik kreeg opeens een totaal andere huid vol met onzuiverheden. Na maandenlang zelf proberen met verschillende producten zonder resultaat besloot ik toch maar eens naar een huidtherapeut te gaan. Ik ben beide keren geholpen door Nadide (super lief en begripvol) zij heeft een behandelplan voor mijn huid opgesteld met bijpassende producten van Mesoestetic. Tot dusver absoluut geen spijt hiervan gehad, mijn huid is al na 2 behandelingen een stuk verbeterd. Mijn huid is nog niet perfect maar ik ben er zeker van dat dit alleen maar beter zal worden met de tijd nu ik naar Mourits ga.
Chiara
Chiara
15:06 31 Dec 20
Superfijne praktijk! Als je resultaat wil, ga hierheen écht! Simcha en Zarina behandelen mij altijd professioneel! De andere dames die ik heb gesproken zijn ook super vriendelijk en behulpzaam, ook aan de telefoon.
Roxanne M.
Roxanne M.
14:26 31 Dec 20
Super goede gespecialiseerd personeel.Ik ben echt super tevreden, ik kan niet wachten tot mijn volgende behandeling.Jullie werken heel netjes en zijn correct naar jullie klanten/patiënten echt top !!
Berdien van Wezel, D.
Berdien van Wezel, D.
16:36 30 Dec 20
Mijn wens is om mooi oud te worden, met een goed verzorgde huid en niet al teveel rimpels. Ik voel me zeer op mijn plek bij Mourits Huidtherapie. Deskundige behandeling en betrokken huidtherapeuten. Chapeau. Liefs Beertje
Iris S.
Iris S.
10:48 27 Dec 20
Altijd al wat lopen prullen met mijn huid maar door advies en behandeling van Hilde heb ik het juiste gevonden voor mij. Dankjewel Hilde!
Khadija S.
Khadija S.
11:38 24 Dec 20
Mourits huidtherapie is echt een life saver.Iedereen die daar werkt heeft de juiste kennis. Ze weten precies wat ze doen. En heel vriendelijk. Mijn huid is er zo veel op vooruit gegaan. Ik kan niet zonder ze! Top top top
Sofia
Sofia
14:22 23 Dec 20
Kom nu al bijna 2 jaar bij Mourits voor laserbehandelingen en dermapen en hartstikke tevreden. Lieve meiden die je op je gemak laten voelen en vakkundig te werk gaan!
Jessica Burger V.
Jessica Burger V.
18:39 22 Dec 20
Super fijne praktijk. Allereerst word je altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en denken ze echt met je mee. Ikzelf heb een hydrafacial behandeling gehad en ook die was top. Stralend mooi huidje en fijne adviezen. Als je nog twijfelt over welke huidtherapeut je naartoe wilt gaan, zou ik zeker Mourits Huidtherapie aanraden!
Rosa H.
Rosa H.
13:19 22 Dec 20
Vandaag was de eerste keer dat ik hier was. Er werken hele aardige mensen en ik heb goed advies gekregen. De behandeling moet nog beginnen, maar ik heb er alle vertrouwen in door de kennis van de werknemers.
Nuray T.
Nuray T.
15:27 21 Dec 20
De beste huidtherapeut in de omgeving voor laser- en gezichtsbehandelingen. Naast behandelingen kun jij hier ook terecht voor goede huidproducten.
Maxime
Maxime
21:34 18 Dec 20
Mourits heeft mijn huid echt gered! ik had al zeker 7 jaar last vast van acné. Het waren niet alleen diepe ontstekingen, maar ook talg, mee-eters etc. Ik had van alles geprobeerd, spullen van De Tuinen, spullen van de apotheek, online een huid advies gedaan, noem het maar op en ik heb het geprobeerd. Niks sloeg echt aan op mijn huid, hierdoor voelde ik mij altijd nog die puber met acné. Toen ik 18 werd was ik er helemaal klaar mee, de puberteit lag achter en mijn huid moest maar eens 'normaal' gaan doen. Een vriendin liep al bij Mourits toen Simcha (eigenaresse) het nog aan huis deed. Haar huid was spectaculair verbeterd en dit wilde ik ook! Ik heb toen met haar (mijn vriendin) naast mij een afspraak gemaakt en ik stond er door mijn tegenslagen wel sceptisch in. Hier ben ik snel op teruggekomen. Mijn eerste afspraak was in februari 2020, dit is nu bijna een jaar geleden (meegerekend de periode dat ze dicht moesten i.v.m. corona). Ik ben nu nog bezig met enzymen therapie maar het einde is in zicht! Dit is iets wat ik nooit had verwacht. Ik ben grotendeels van mij huidproblemen af dankzij de leuke meiden bij Mourits. Ik heb alleen maar goede ervaringen en het is zeker te merken dat zij zich bezig houden met je huid en wat voor je werkt, ze houden zich totaal niet bezig met zo veel mogelijk uit je te melken, in tegendeel zelfs. Als ik klaar ben met mijn acné blijf ik zeker nog bij Mourits komen, het is een uitstapje en me-time geworden voor mij en ik zie het echt als een investering in mijzelf.Ik zou het aan iedereen aanraden die met wat voor probleem ook zit m.b.t. tot zijn of haar huid. Dit heb ik ook al zeker gedaan bij een aantal collega's en vriendinnen.Mijn complimenten voor de werknemers bij Mourits, jullie zijn toppers!
Cns C.
Cns C.
20:21 18 Dec 20
Jullie verdienen 5 sterretjes! Personeel is heel erg professioneel en super aardig 😊 door jullie heb ik een stralend huid gekregen dank je!
Suraja -
Suraja -
19:46 18 Dec 20
Een aantal jaren geleden terecht gekomen bij Simcha toen ze nog de behandelingen vanuit huis deed. Ze was super vriendelijk, behulpzaam en gaf informatie waar je echt wat aan had. En tot op de dag van vandaag kan ik dat nog steeds zeggen. Ik had toen erg last van acne en heb ook behandelingen hiervoor gehad in de kliniek. Ik dacht dat ik nooit van mijn acne zou afkomen, maar gelukkig heeft Simcha mij goed op weg geholpen. Natuurlijk is dit een proces, en gaat het allemaal niet in 1 keer. Dat gaf ze ook telkens aan. De medewerkers in de kliniek zijn professioneel en allemaal een voor een aardige dames. Ik raad iedereen in mijn omgeving Mourits Huidtherapie aan! Binnenkort ga ik weer eens langs voor de microneelding!
Melanie L.
Melanie L.
19:15 18 Dec 20
Gisteren langs geweest om mijn pmu weg te laten laseren. Fijn ontvangen en goed uitleg gekregen over wat er precies ging gebeuren tijdens mijn behandeling. Tot over 6 weken!
Houda A.
Houda A.
17:23 18 Dec 20
ik zelf was heel onzeker over hoe mijn bovenlip eruit zag. dankzij mourits huidtherapie voel ik me niet meer onzeker en zit ik goed in mijn vel dank je wel en ik zal het zeker aanraden.
Sarah -
Sarah -
16:43 18 Dec 20
Ik ben nu al een half jaartje in behandeling bij Mourits Huidtherapie. Het was gemakkelijk om een afspraak te maken voor een intake en ik kon al heel snel terecht. Simcha heeft alles heel duidelijk en rustig uitgelegd, ze was realistisch over het te behalen resultaat. Daarna is mijn laserbehandeling gestart. Ik wordt altijd door dezelfde specialist geholpen, Nadide is erg vriendelijk. Ze legt altijd rustig uit wat ze aan het doen is. Ik ben blij dat je de keuze kan hebben om altijd door dezelfde persoon geholpen te worden. Ook met het resultaat van het laseren ben ik nu (na pas 3 behandelingen) al super tevreden! Eens in de zoveel tijd laat ik een hydrafacial behandeling uitvoeren, dan ga ik met een super schoon gezicht de deur uit..... heerlijk! Ook mijn broer is gestart met diverse behandelingen, hij is ook enorm tevreden. Ik ben heel blij met Mourits huidtherapie. Als je nog twijfelt tussen verschillende huidtherapeuten zou ik zeker hierheen gaan!
Esmee van B.
Esmee van B.
16:33 18 Dec 20
Ontzettend fijne praktijk waar ik veel kom. Zeer professioneel en kundig advies. Zo blij dat ik jullie ontdekt heb!
Sara I.
Sara I.
16:13 18 Dec 20
De opties qua behandelingen zijn erg breed en met resultaat. Ook worden ze nauwkeurig uitgevoerd door de lieve meiden die er werken.Je krijgt goede, uitgebreide uitleg en er wordt tijd voor je genomen. Naast hun uitstekende service heb je ook altijd een leuk praatje!Kortom: een echte aanrader!
Nina M.
Nina M.
15:59 18 Dec 20
Ik ben heel erg tevreden over het deskundige advies wat ik heb gehad via de online huidadvies optie op de website.
Jennifer B.
Jennifer B.
15:56 18 Dec 20
Ik wordt bij Mourits altijd super goed en deskundig geholpen. Je voelt je ook gehoord en dat is fijn. Top service.
esther R.
esther R.
15:53 18 Dec 20
Mijn zoon heeft hier acné behandelingen gehad. Een combinatie van chemische peelings en microneedling met prachtig resultaat.Goede communicatie en vriendelijke dames!
Michael Van De L.
Michael Van De L.
14:24 30 Oct 20
Bedankt voor de behandeling, ik ben erg tevreden met het resultaat!
M D.
M D.
19:10 18 Jul 20
Beste kliniek van denhaag uitstekend geholpen me acne is helemaal verdwenen. En me benen haar vrij geen stoppels meer voor mij
N.Z. M
N.Z. M
11:50 06 Jul 20
De eigenaresse is een geweldige huidtherapeut, ze is eerlijk, oprecht en heel vriendelijk. Het gaat hier om je gezicht, één van de belangrijkste deel van het lichaam. Je gezicht wordt met liefde en zorg behandeld. Ook haar personeel is top! Altijd vriendelijk en geven goed advies. Ook bij een behandeling wordt er stap voor stap uitgelegd wat zij gaan doen. Hier kom ik zeker terug en ik raad het iedereen aan!
ARNL S.
ARNL S.
09:55 04 Jan 20
Professioneel - vriendelijk - hygiënisch - goed resultaat - leuke en gezellige meiden!Zeker een aanrader.
Kayleigh W.
Kayleigh W.
10:31 30 Jul 19
Mijn nummer eén go to als het aankomt op huidproblemen, huidadvies en huidbehandelingen. Het team is top en zeer persoonlijk betrokken. Je voelt je op je gemak en luisteren en kijken écht naar wat jij nodig hebt.
Maaike D.
Maaike D.
09:48 04 Jun 19
Heb een acne behandeling gehad. Met goed resultaat. Verliep allemaal goed. Het personeel is heel aardig.
Maxime D.
Maxime D.
15:11 03 Jun 19
Mooie locatie. Schoon hygiënisch en ontzettend aardige mensen. Mijn lippen zijn prachtig geworden dankzij Simcha ! Echt een aanrader😍hele natuurlijke lookZeker waar voor je geld . Ik ben fann😁
syomara siem a J.
syomara siem a J.
15:17 30 Aug 18
Simcha is superkundig en vriendelijk. Ik heb nu een paar behandelingen gehad en merk dat mijn gezicht veel gladder en egaler van kleur is. Andere mensen valt het ook op want krijg er ook nog eens complimentjes over. Kortom het geld meer dan waard, ik ben fan 🙂
Ilse K.
Ilse K.
18:32 27 Aug 18
De meerdere behandelingen die ik bij Mourits Huidtherapie heb gehad heb ik als erg fijn ervaren. Mijn huid is zichtbaar verbetert na de azelan peeling (tegen acne) en ik kijk uit naar de verdere behandelingen om mijn huid nog zuiverder te maken.Ook ben ik erg tevreden met het resultaat na twee keer een mesofiller behandeling. Simcha houdt rekening met je wensen en zal je niet ontevreden naar huis laten gaan. De pijnklachten tijdens de behandeling zijn dragelijk omdat de huid verdoofd wordt, ook vraagt Simcha regelmatig of het gaat.Simcha is een hele lieve huidtherapeute, is begripvol en geeft eerlijke adviezen. Tijdens de behandelingen leuke gesprekken, dat geeft een vertrouwd gevoel. Er wordt stap voor stap uitgelegd wat er tijdens de behandeling gebeurd en welke vervolgbehandelingen er nodig zijn om het gewenste doel te bereiken. Zeker een aanrader!
Alie de L.
Alie de L.
17:30 26 Aug 18
Na al een aantal jaar bij verschillende salons geweest te zijn, heb ik nu het neusje van de zalm gevonden.Bij Mourits huidtherapie, wordt je vriendelijk ontvangen, en na een huidanalyse wordt er zeer zorgvuldig de juiste behandeling voor uw huid besproken. Bij elke handeling wordt er vooraf verteld wat er gaat gebeuren, en bovendien wordt er gewerkt met heerlijk producten, die afgestemd worden op uw huidtype.Kortom een salon om zeker een keer naar toe te gaan, voor welk huidprobleem dan ook.
Kimberly E.
Kimberly E.
09:01 24 Aug 18
Mourits huidtherapie voor mij een aanrader,Na veel acne en litekens en crèmes en veel geld uitgeven . Ben ik gelukkig bij mourits huidtherapie gekomen .Ze is rustig en stelt je op je gemak . En vooral denken uit oplossingen . Ze weet heel goed wat ze doet en dat gaf mij een ontzettend fijn gevoel .na 3 fijne behandelingen is me huid rustig en acne is weg . En geloof me wat kan een mens blij zijn als een behandeling wel werkt . Ze is eerlijk en ze staat achter haar behandelingen. Uit mijn ervaring is mourits huidtherapie de beste ! Dikke pluim💪👍Gr kimmie
Cynthia
Cynthia
19:03 23 Aug 18
Ik ben bij heel veel huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten geweest om mijn huid te verbeteren. Nooit tevreden geweest. Tot ik bij Simcha kwam. Ze is superlief en legt alles goed uit. Altijd gezellig. En het resultaat is geweldig. Mijn huid is echt heel erg verbeterd. Ik ben nu al een jaar een vaste klant bij Sim. En zal dat ook zeker blijven.
Danique S.
Danique S.
16:15 22 Aug 18
Afgelopen jaren veel last gehad van acne en littekens.. na veel zalfjes, pilletjes en onzekerheid ben ik bij mourits huidtherapie uitgekomen. Super lief ontvangen en stap voor stap uitleg over de behandeling. Ondertussen heb ik 2 behandelingen gehad met veel resultaat. Ik blijf zeker vaste klant!!
Natalia W.
Natalia W.
14:49 22 Aug 18
Het zenuwachtig zijn voor een behandeling bij Mourits huidtherapie is niet nodig, want toen ik de eerste behandeling had van Simcha gaf zij mij een geruststellend gevoel door te vragen of alles goed ging en ook voornamelijk doordat ze stapsgewijs aan het werk gaat en duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Het fijne was ook dat er aangegeven wordt welke stappen ondernomen moeten worden om gewenst resultaat te bereiken. Simcha is bovendien een lief en aardig persoon waar je een goed gevoel bij krijgt en waar je interessante gesprekken mee kan voeren. Ik raad het zeker aan, ook om tenminste op gesprek te gaan om te vragen wat er mogelijk is.
Julianna S.
Julianna S.
15:05 21 Aug 18
De meest lieve en zorgzame huidtherapeut! Ik heb al meerdere behandelingen ondergaan en merk al zoveel verschil. Toen ik net mijn behandelingen begon had ik erg last van acne en littekens, maar door Simcha krijg ik steeds meer zelfvertrouwen! Simcha is een ontzettend lieve vrouw die alles stapsgewijs uitlegt. Ik voel me ontzettend op me gemak. Ze werkt erg netjes en weet welke behandeling het meest geschikt voor je is. Daarnaast kun je ontzettend leuke gesprekken met haar voeren🤗 ❤️ Tot snel! Liefs Julianna
Evelien K.
Evelien K.
08:29 21 Aug 18
Sinds kort ga ik naar Mourits Huidtherapie vanwege rest acne. Na 2 behandelingen al zo tevreden. Ik kijk er naar uit om na de zomer verder te gaan met de rest van de behandelingen. Ik voel me nergens zo op mijn gemak als bij Simcha. Een professionele en super lieve huidtherapeut die eerlijk en open met je meedenkt over realistische doelen.
Debbie M.
Debbie M.
08:24 21 Aug 18
Zeker een aanrader om naar Mourits Huidtherapie te gaan, Simcha is een onwijs lieve en spontane dame die weet wat ze doet. Ze is eerlijk over de behandelingen en ze voert haar werk uit met passie. Mourits Huidtherapie ik zie je snel in je nieuwe salon! Liefs Debbie
Deborah M.
Deborah M.
07:51 21 Aug 18
2x bij simcha geweest voor microneedling, ik had na 1x al gelijk resultaat. Simcha is een lieve meid die met je meedenkt en realistische doelen voor je huid stelt.Zeker een aanrader !
Sarah V.
Sarah V.
17:38 20 Aug 18
Ik ben nog nooit ergens zo effectief geholpen als bij Simcha! Ze weet waar ze het over heeft, stelt je op je gemak en geeft je een passend advies. Daarnaast is ze echt een lieverd. Ook al is Mourits Huidtherapie niet bij mij in de buurt qua afstand, ik blijf terugkomen! Alles voor een mooie huid. She’s the best!
Caressa H.
Caressa H.
15:52 20 Aug 18
De allerbeste, vriendelijkste huidtherapeut waar ik ooit geweest ben.Simcha weet waar ze het over heeft en geeft je een vertrouwd gevoel. Ben helemaal van mijn pigmentvlekjes af!
Na N.
Na N.
15:27 20 Aug 18
Ik ben bij veel beautysalons geweest, maar ik heb nooit zo mooi resultaat gehad en ben super goed geadviseerd qua wat bij mijn huid past bij Mourits Huidtherapie. Niemand mag mijn gezicht nog aanraken, behalve Simcha! Thanks girl❤️❤️❤️
Volgende beoordelingenjs_loader

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085 019 7326 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

0
  0
  Winkelwagen
  Uw winkelwagen is leegGa terug naar de winkel