Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

HUIDVEROUDERING

Huidveroudering is een natuurlijk proces wat rond de leeftijd van 25 begint.

Toepassen bij:

Geschikt voor huidtypen:

Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Nee

Hersteltijd:
Aantal uur

Bijpassende producten:

Het hoort erbij
Het stofwisselingsproces van alle cellen vertraagt. Hierdoor kunnen huidcellen minder snel aangemaakt worden en de huid wordt hierdoor ook dunner. Verder herstelt de huid minder snel. Er worden ook minder essentiële bindweefselcellen geproduceerd, die zorgen voor de soepelheid en stevigheid van de huid, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van elastine en collageen. Huidveroudering is onvermijdelijk en hoort erbij.

Wij bieden de volgende behandelingen aan voor huidveroudering.

Video acne behandeling:

Video afspelen

Jessner/TCA Peeling
Een intensieve mix van zuren wordt aangebracht en helpt bij pigment, acne en structuur verbetering. De Jessner/TCA peeling is een behandeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden kleiner en de huid oogt iets strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. De Jessner/TCA Peeling behandelt de huid diep.

De peeling wordt geadviseerd bij huidveroudering, huidschade door de zon, acne littekens, grove poriën, of voor het opfrissen van de huid. De peeling is alleen geschikt voor lichte huidtypen en niet geschikt voor de mediterrane, Aziatische, donkere en negroïde huidtypen. Bij deze huidtypen is het risico op pigmentvorming te groot.

Wat is het resultaat van deze behandeling?

Frissere en jongere uitstraling van de huid
Verbetering van de conditie van de huid
Verbetering huidstructuur, verfijnen van de poriën
Verminderen van fijne lijntjes en rimpels
Verminderen van pigmentvlekken Deze peeling werkt zowel preventief als probleemoplossend en is geschikt om huidveroudering te verminderen. De peeling heeft een sterk verfrissend effect en is naast het gelaat ook geschikt voor hals, decolleté en handen. De conditie van de huid verbetert significant van de peeling.

Chemische Peels
Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren, zoals: melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan en verbeteren we de algehele huidconditie.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen die werkzaam zijn in en op de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling. Tijdens de behandeling zal de huidtherapeut de geschikte peeling voor jouw huid kiezen.

Microneedling
Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naald techniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verfraaien zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

De huidtherapeut maakt gebruik van een speciale vibrerende pen met een kopstukje van 12 minuscule steriele naaldjes. Hiermee maken we onder hoge snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, bindweefsel. Voor deze behandeling hebben we de standaard pen en de DERMAPEN4, deze kan ook op actieve acne ingezet worden.

Tixel
Behandeling met de Tixel is de meest intensieve therapie voor huidverbetering. Het voordeel van de Tixel is dat de werking eigenlijk hetzelfde is als van de welbekende CO2 laser, alleen dan met minder down time na de behandeling. De behandeling is tevens minder pijnlijk, de hersteltijd is korter en het risico op complicaties is vele malen kleiner dan met de CO2 laser. Ook kan de Tixel ingezet worden om de huid rondom de ogen te behandelen.

Het Tixel laserapparaat werkt met thermo-mechanische ablatie (TMA) ofwel verhitting, om de huid zelf aan het werk te zetten, waardoor deze sterker en gezonder wordt. Het toestel heeft zowel een ablatieve als een non-ablatieve modus. Tijdens de behandeling wordt een kleine ‘kop’ van 1 cm2 waarop kleine titanium pinnen zitten, kort tegen de huid geschoten. Hierdoor worden er microgaatjes gemaakt, die ervoor zorgen dat de hitte van de laser diep in de huid wordt gebracht. De huid zal deze gaatjes gelijk willen genezen, waardoor de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. Iedere behandeling zorgt voor 20-25% meer collageen aanmaak. Na 4-5 behandelingen heeft u dus 100% nieuwe collageenaanmaak en dus 100% huidverbetering.

Skin Rejuvenation
Skin Rejuvenation is een behandeling waarbij door middel van lasertherapie de collageen en elastine aanmaak in de huid gestimuleerd wordt. De Nd-Yag laser werkt op 1064nm, de stralen richten zich op de onderste huidlagen wat zorgt voor de productie van collageen en elastine. Collageen is een huideigen eiwit die zorgt voor de stevigheid van de huid en elastine zorgt voor de elasticiteit van de huid. De stimulatie van deze cellen zorgt voor vermindering van fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, acne en littekens.

Skin Rejuvenation wordt voornamelijk ingezet voor een verouderde huid, maar kan ook preventief ingezet worden voor het tegen gaan van huidveroudering. De behandeling heeft effect op lange termijn, maar ook al in de eerste weken na de behandeling is resultaat te zien. Behandelingen in kuurverband is essentieel. Skin Rejuvenation kan gecombineerd worden met chemische peelings of microneedling.

Mesotherapie
Vitaminen , mineralen, peptiden en aminozuren worden in de huid gebracht voor een boost.

Wat kunnen wij behandelen?

fijne lijntjes;
droge huid;
verslapping van de huid;
grove huidstructuur;
rimpels

Het doel van de behandeling:

Het stimuleren van collageen en elastine aanmaak door het voeden van de huid met vitamines en hyaluron zuur. Dit zorgt voor huidverbetering.

Mesoeclat
De Mesoeclat anti-aging behandeling is los te ondergaan maar ook in een kuur van 5 behandelingen. In een kuur ga je steeds dieper in de huid werken waardoor het resultaat beter zal zijn.

Huidveroudering is een proces dat ontstaat door interne en externe factoren. UV-straling is een grote oorzaak van externe factoren. Met deze behandeling gaan we de gevolgen van huidveroudering aanpakken. Ook blijven de dode huidcellen langer op de huid liggen door de vertraging van de celdeling. Met de peeling in deze behandeling gaan we dit proces versnellen waardoor de huid een frissere uitstraling krijgt.

DMK Enzyme Therapy
DMK Enzymentherapie is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cellen en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid. Het is op basis van enzymen en geschikt voor alle huiden en in te zetten bij vele huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Dit unieke Enzymentherapie Concept geeft aan iedereen de kans om een mooie, gezonde huid te krijgen. De focus van DMK ligt namelijk op het verbeteren van de gezondheid van de huidfunctie en huidcellen. De enzymen die gebruikt worden tijdens de behandelingen en de aminozuren die de thuisproducten bevatten, werken tot in de kern van onze huidcellen waardoor de cellen in de huid optimaal gaan functioneren. Dit uit zich in een mooie, gezonde huid. Door middel van DMK kan van binnenuit blijvende huidverbetering gecreëerd worden.

Reserveren:

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085-0190155 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen