Mourits Huidtherapie

Huidveroudering

Huidveroudering is een natuurlijk proces wat rond de leeftijd van 25 begint.
Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Huidveroudering is een normaal verschijnsel en is onvermijdelijk bij iedereen. Huidveroudering begint eigenlijk al vanaf de twintigste jaar maar wordt pas echt zichtbaar tussen de 35ste en 40ste jaar. De snelheid en de mate waarmee de huid veroudert wordt deels door erfelijke en deels door uitwendige factoren bepaald. Ook de leefstijl van de persoon speelt bij huidveroudering een belangrijke rol.

Tijdens huidveroudering wordt het stofwisselingsproces van alle cellen vertraagt. Hierdoor kunnen huidcellen minder snel aangemaakt worden en de huid wordt hierdoor ook dunner. Verder herstelt de huid minder snel. Er worden ook minder essentiële bindweefselcellen geproduceerd, die zorgen voor de soepelheid en stevigheid van de huid, die verantwoordelijk zijn voor de aanmaak van elastine en collageen. Huidveroudering is onvermijdelijk en hoort erbij. Helaas kunnen wij de tijd niet stilzetten maar wel de huidveroudering vertragen. Bij Mourits Huidtherapie bieden wij verschillende behandelingen tegen huidveroudering aan.

Huidveroudering

TCA peeling
De TCA peeling is een behandeling om de huidstructuur te verbeteren en de kleur van de huid te egaliseren. Kleine pigmentvlekjes verdwijnen, poriën worden kleiner en de huid oogt strakker doordat de huidfuncties worden geactiveerd. De TCA peeling behandelt de huid diep. Deze peeling wordt geadviseerd bij huidveroudering, huidschade door de zon, (acne)littekens, grove poriën, of voor het opfrissen van de huid.

Chemische Peels
Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren, zoals: melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan en verbeteren we de algehele huidconditie.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen die werkzaam zijn in en op de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling. Tijdens de behandeling zal de huidtherapeut de geschikte peeling voor jouw huid kiezen.

Microneedling
Microneedling therapie is een behandelmethode waarbij we met behulp van een speciale naaldtechniek microscopisch kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

De huidtherapeut maakt gebruik van een speciale vibrerende pen met een kopstukje met minuscule steriele naaldjes. Hiermee maken we onder hoge snelheid hele kleine kanaaltjes verticaal in de huid. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar stimuleren de huid precies genoeg om actief te worden. De prikkeling brengt diep in de huid het natuurlijke herstelproces op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine, en zorgen ervoor dat oneffenheden op de huid worden verminderd.

Er:YAG Fractionele laser
De Er:YAG fractionele laser schiet door middel van kleine laserstraaltjes kleine gaatjes in de huid. De laserstraal met een golflengte van 2940nm reageert op het vocht dat zich in de huid bevindt. Het resultaat hiervan is dat het vocht in deze stukjes van de huid verdampen. Dit stimuleert de fibroblasten om collageen en elastine aan te maken. Deze stoffen zorgen voor een verstevigde huid. De behandeling verbeterd zichtbaar oneffenheden, zoals rimpels, grove poriën striae en littekens in de huid.

Tixel
Het Tixel apparaat werkt met thermo-mechanische ablatie (TMA) ofwel verhitting, om de huid zelf aan het werk te zetten, waardoor deze sterker en gezonder wordt. Het toestel heeft zowel een ablatieve als een non-ablatieve modus. Tijdens de behandeling wordt de tixelkop van 1 cm2 waarop kleine titanium pinnen zitten, kort tegen de huid geschoten. Hierdoor worden er microgaatjes gemaakt, die ervoor zorgen dat de hitte van de Tixel diep in de huid wordt gebracht. De huid zal deze gaatjes gelijk willen genezen, waardoor de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd.

Iedere behandeling zorgt voor 20-25% meer collageen aanmaak. Na vier tot vijf behandelingen heeft u dus 100% nieuwe collageenaanmaak en dus 100% huidverbetering. De huid zal gladder en strakker aanvoelen en de poriën zullen aanzienlijk kleiner zijn. De fijne lijntjes zullen veel minder zichtbaar zijn. Het verouderingsproces kan uiteraard niet stopgezet worden. Daarom is het belangrijk om ieder half jaar een onderhoudsbehandeling in te plannen om het resultaat te behouden.

Skin Rejuvenation
Skin Rejuvenation is een behandeling waarbij door middel van lasertherapie de collageen en elastine aanmaak in de huid gestimuleerd wordt. De Nd-Yag laser werkt op een golflengte van 1064nm, de stralen richten zich op de onderste huidlagen wat zorgt voor de productie van collageen en elastine. Collageen is een huideigen eiwit die zorgt voor de stevigheid van de huid en elastine zorgt voor de elasticiteit van de huid. De stimulatie van deze cellen zorgt voor vermindering van fijne lijntjes, rimpels en biedt verstrakking aan de huid.

Mesotherapie – Skinbooster
Mesotherapie is een natuurlijke, huidverjongende behandeling voor het gezicht, de hals en het decolleté. Met deze behandeling stimuleren we de aanmaak van elastine, collageen in de huid daarnaast krijgt de huid een hydratatie boost. Met kleine prikjes door middel van een mesogun brengen we hyaluronzuur, vitaminen, mineralen, peptiden en aminozuren in de middelste huidlaag waardoor de huid dit direct kan opnemen.

Mesoeclat
De Mesoeclat behandeling is speciaal ontwikkeld om het verdedigingsmechanisme van de huid te activeren. De cel vernieuwing in de huid wordt gestimuleerd, waardoor uw huid zijn vitaliteit en elasticiteit weer terugkrijgt. De huid zal weer in staat zijn tegen de verschillende huidveroudering factoren te strijden. Hiernaast ziet de huid na de behandeling er direct frisser en egaler uit.

DMK Enzymentherapie
DMK Enzymentherapie is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cellen en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid. De behandeling is op basis van enzymen waardoor het uitermate geschikt is voor alle huiden en huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Het unieke enzymentherapie concept geeft aan iedereen de kans om een mooie, gezonde huid te krijgen. De focus van DMK ligt op het verbeteren van de gezondheid van de huidfunctie en huidcellen. De enzymen die gebruikt worden tijdens de behandelingen en de aminozuren die de thuisproducten bevatten, werken tot in de kern van onze huidcellen waardoor de cellen in de huid optimaal gaan functioneren. Dit uit zich in een mooie, gezonde huid. Door middel van DMK kan van binnenuit blijvende huidverbetering gecreëerd worden.

Afspraak maken

Behandelingen

Huidveroudering

Jessner/TCA Peeling

Jessner/TCA Peeling

Chemische Peels

Chemische Peels

Microneedling

Microneedling

Tixel

Tixel

Skin Rejuvenation

Skin Rejuvenation

Mesotherapie

Mesotherapie

Mesoeclat

Mesoeclat

DMK Enzyme Therapy

DMK Enzyme Therapy

RRS-Inject Skinbooster – SkinTech

RRS-Inject Skinbooster

Fotona Dynamis Pro

Fotona Dynamis Pro

De Bindweefsel Facial

De Bindweefsel Facial

Altijd dezelfde behandelaars
6 dagen per week open
Gratis online huidadvies

Hoogwaardige lasers

Reviews Mourits Huidtherapie

Megan Arenberg Peeters

review

Heel tevreden over de huidbehandelingen en specialisten. De service is prima. Mourits Huidtherapie is klantvriendelijk en het is mooi en schoon in de kliniek.

Jessica Burger

review

Super fijne praktijk. Allereerst word je altijd vriendelijk geholpen aan de telefoon en denken ze echt met je mee. Ikzelf heb een hydrafacial behandeling gehad en ook die was top. Stralend mooi huidje en fijne adviezen. Als je nog twijfelt over welke huidtherapeut je naartoe wilt gaan, zou ik zeker Mourits Huidtherapie aanraden!

Cynthia

review

Ik ben bij heel veel huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten geweest om mijn huid te verbeteren. Nooit tevreden geweest. Tot ik bij Simcha kwam. Ze is superlief en legt alles goed uit. Altijd gezellig. En het resultaat is geweldig. Mijn huid is echt heel erg verbeterd. Ik ben nu al een jaar een vaste klant bij Sim. En zal dat ook zeker blijven.

Evelien Kraaijenbrink

review

Sinds kort ga ik naar Mourits Huidtherapie vanwege rest acne. Na 2 behandelingen al zo tevreden. Ik kijk er naar uit om na de zomer verder te gaan met de rest van de behandelingen. Ik voel me nergens zo op mijn gemak als bij Simcha. Een professionele en super lieve huidtherapeut die eerlijk en open met je meedenkt over realistische doelen.

Khadija Saidi

review

Mourits huidtherapie is echt een life saver. Iedereen die daar werkt heeft de juiste kennis. Ze weten precies wat ze doen. En heel vriendelijk. Mijn huid is er zo veel op vooruit gegaan. Ik kan niet zonder ze! Top top top

Sarah Verhoef

review

Ik ben nog nooit ergens zo effectief geholpen als bij Simcha! Ze weet waar ze het over heeft, stelt je op je gemak en geeft je een passend advies. Daarnaast is ze echt een lieverd. Ook al is Mourits Huidtherapie niet bij mij in de buurt qua afstand, ik blijf terugkomen! Alles voor een mooie huid. She’s the best!

Chiara

review

Superfijne praktijk! Als je resultaat wil, ga hierheen écht! Simcha en Zarina behandelen mij altijd professioneel! De andere dames die ik heb gesproken zijn ook super vriendelijk en behulpzaam, ook aan de telefoon

Debbie Mens

review

Zeker een aanrader om naar Mourits Huidtherapie te gaan, Simcha is een onwijs lieve en spontane dame die weet wat ze doet. Ze is eerlijk over de behandelingen en ze voert haar werk uit met passie. Mourits Huidtherapie ik zie je snel in je nieuwe salon! Liefs Debbie

Danique Smith

review

Afgelopen jaren veel last gehad van acne en littekens.. na veel zalfjes, pilletjes en onzekerheid ben ik bij mourits huidtherapie uitgekomen. Super lief ontvangen en stap voor stap uitleg over de behandeling. Ondertussen heb ik 2 behandelingen gehad met veel resultaat. Ik blijf zeker vaste klant.

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085 019 7326 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

0
    0
    Winkelwagen
    Uw winkelwagen is leegGa terug naar de winkel