Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

DROGE HUID BEHANDELING

Een droge huid kan erg vervelend zijn. De huid voelt dan niet goed aan.

Toepassen bij:

Geschikt voor huidtypen:

Pijn, verdoving & herstel:

Pijnradar (1 uit 5):
♦♦

Verdoving:
Nee

Hersteltijd:
Aantal uur

Bijpassende producten:

Wat kun je doen aan een droge huid?
Een droge huid kan erg vervelend zijn. De huid voelt dan niet goed aan. Als je al een tijdje zelf hebt geprobeerd om het probleem op te lossen wordt het misschien tijd om hier een specialist naar te laten kijken. Huidproblemen kunnen heel divers zijn en hebben verschillende oorzaken. Aspecten als voeding en algehele conditie kunnen hierbij ook een rol spelen. Een effectieve behandeling kan pas worden ingezet als de oorzaak van een huidprobleem bekend is.

Video droge huid behandeling:

Video afspelen

Op maat gemaakt
Je kunt bij ons terecht voor het behandelen van je droge huid. Bij je allereerste bezoek analyseren we je huid en zoeken we naar de oorzaak van de droge huid. Na de analyse maken we op maat een behandelplan. Het uiteindelijk doel is om ervoor te zorgen dat je huidproblemen definitief opgelost worden.

Chemische peels
Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren, zoals: melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en glycolzuur. Ze hebben het vermogen om de dode huidcellen te verweken waardoor deze sneller afschilferen. Zo stimuleren we de huid om nieuwe, gezonde cellen aan te maken. Met peelings pakken we huidproblemen aan en verbeteren we de algehele huidconditie.

Elk zuur heeft unieke eigenschappen die werkzaam zijn in en op de huid. Er zijn peelings die pigmentvlekken verlichten, ontstekingen uitdoven, talgproductie remmen en zelfs de aanmaak van bindweefselvezels stimuleren. Voor elke huid is er een geschikte peeling. Tijdens de behandeling zal de huidtherapeut de geschikte peeling voor jouw huid kiezen.

HydraFacial
HydraFacial is een nieuwe techniek die in een behandeling; diep reinigt, de dode huidlagen verwijdert, onzuiverheden diep in de huid weghaalt en de huid voedt en beschermt.

Mourits Huidtherapie is één van de weinige klinieken in Den Haag die dit apparaat tot zijn beschikking heeft. Met een HydraFacial behandeling zie je direct resultaat. De behandeling is pijnloos en je hoeft geen rekening te houden met een hersteltijd. Ook tijdens de zwangerschap is deze behandeling veilig en na de behandeling mag je gewoon de zon in, ideaal dus om je huid bij te houden tijdens de zomermaanden!

Mesotherapie – skinbooster
Vitaminen , mineralen, peptiden en aminozuren worden in de huid gebracht voor een boost.

Het doel van de behandeling:
Het stimuleren van collageen en elastine aanmaak door het voeden van de huid met vitamines en hyaluron zuur. Dit zorgt voor huidverbetering.

DMK Enzymentherapie
DMK Enzymentherapie is een paramedische behandeling die werkt tot diep in onze cellen en zorgt voor een verbetering van de structuur en functies van de huid. Het is op basis van enzymen en geschikt voor alle huiden en in te zetten bij vele huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en psoriasis.

Dit unieke Enzymentherapie Concept geeft aan iedereen de kans om een mooie, gezonde huid te krijgen. De focus van DMK ligt namelijk op het verbeteren van de gezondheid van de huidfunctie en huidcellen. De enzymen die gebruikt worden tijdens de behandelingen en de aminozuren die de thuisproducten bevatten, werken tot in de kern van onze huidcellen waardoor de cellen in de huid optimaal gaan functioneren. Dit uit zich in een mooie, gezonde huid. Door middel van DMK kan van binnenuit blijvende huidverbetering gecreëerd worden.

Reserveren:

Behoefte aan persoonlijk advies?

Neem contact met ons op via 085-0190155 of Whatsapp 06-18477942

Je kunt erop vertrouwen in goede handen te zijn.
We zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH)
& geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP).

Wij werken samen met alle zorgverzekeraars.

Chat openen