De Carbon Laser Peel is een effectieve behandeling voor huidverbetering, huidverjonging en reiniging van de huid. De Carbon peeling is een carbon mengsel met vitaminen en mineralen. De peeling pakt de bovenste laag van de huid aan en zorgt voor een zuiverende en verstevigende werking. Met de ND-Yag laser ‘schieten’ we de peeling weg. Daarnaast richt de laser zich op de onderste huidlagen wat zorgt voor de productie van collageen en elastine. Deze combinatie zorgt voor de vermindering van fijne lijntjes, rimpels, grove poriën, acne, en littekens.

Het fijne aan deze behandeling is dat hij summer proof is, wat betekent dat je de Carbon Laser peel behandeling heel het jaar door kunt ondergaan, zonder downtime.

Wat kunnen wij behandelen?

  • Huidverjonging
  • Verminderen van lijntjes en rimpels
  • Verminderen van acne
  • Verkleinen van grove poriën
  • Verminderen van littekentjes
  • Egaliseren van de huid
  • Verhogen van collageen en elastine

Het doel van de behandeling is huidverjonging, huidverbetering en een diepe reiniging van de huid.

Behandelmethode:

Wanneer u de praktijk voor het eerst bezoekt, wordt er een intakegesprek gehouden. Tijdens dit gesprek worden er vragen gesteld over uw algehele gezondheid, wensen en verwachtingen van de behandeling. Er wordt gekeken of de behandeling bij u uitgevoerd kan worden en er wordt een behandelplan voor u opgesteld.

Bij de eerste behandeling krijgt u een intakegesprek en zullen er foto’s gemaakt worden. Deze zullen worden gebruikt om het resultaat van de behandelingen in kaart te brengen. Na het gesprek kan er meteen gestart worden met de behandeling. Het gezicht wordt eerst gereinigd. Vervolgens wordt de Carbon peeling op de huid aangebracht. Wanneer de Carbon peeling is opgedroogd wordt er gelaserd. Door de laser wordt carbon omgezet in warmte, waardoor dit verdampt. Ook de dode huidcellen en onzuiverheden worden verdampt en gaat de huid hierdoor afschilferen. De afschilfering zorgt voor verstrakking en zuivering van de huid. Na het laseren wordt de huid nogmaals gereinigd om de overige carbon op de huid te verwijderen. Vervolgens zal er een herstellend en hydraterend masker aangebracht worden. De behandeling wordt afgesloten met UV-beschermende producten. Het is belangrijk om ook thuis de UV-beschermende producten te blijven gebruiken.

Boek

Uw behandeling