Experts in elk huidtype

Declaratie mogelijk

Telefoon: 085-0190155

Maak een afspraak

Onderstaand alle categorieën waarin wij behandelingen uitvoeren. Heb je geen idee welke behandeling bij jouw situatie past?
Neem een kijkje op de pagina met alle behandelingen of neem contact met ons op, en dan helpen wij jou verder! 

Kom je voor het eerst? Plan dan een huidadvies in. Tijdens dit advies worden alle noodzakelijke gegevens doorgenomen en een behandelplan op maat opgesteld. Wil je direct behandeld worden na het huidadvies, plan dan een huidadvies met geadviseerde behandeling in. 

Indien je een online afspraak inboekt, is er vooraf een aanbetaling vereist. Het bedrag van de aanbetaling bedraagt €25,- of €50,- . Deze aanbetaling wordt verrekend op de dag van je afspraak. Let op! De aanbetaling kan niet op factuur gezet worden voor de zorgverzekering. 

Indien je, om welke reden dan ook, niet aanwezig kan zijn op je afspraak dien je dit minimaal 24 uur van tevoren aan te geven, anders zijn wij genoodzaakt de aanbetaling in te houden. Ook wordt de aanbetaling ingehouden indien je niet komt opdagen op je afspraak of meer dan 10 minuten te laat komt. Wanneer je de afspraak wilt annuleren of verzetten blijft de aanbetaling geldig en wordt deze verrekend bij de eerstvolgende behandeling. 

Chat openen